След заявката на „Има такъв народ“ за връщане на мандата,

...
След заявката на „Има такъв народ“ за връщане на мандата,
Коментари Харесай

БСП: Трифонов провали възможността да се разгради моделът Борисов

След поръчката на „ ИТН “ за връщане на мандата, от Българска социалистическа партия събраха на изключително заседание Изпълнителното си бюро. Въпросът, който стои пред столетницата, е какво да прави, в случай че президентът Румен Радев връчи третия мандат на тях, заяви Нова ТВ.

„ Най-вероятно ще го върнем. Лично мнение показвам сега. При нас тези решения се вземат от Националния съвет. Никой не желае да ръководи с нас. Вие видяхте обществените изяви на всички партии. Така че най-моралният жест от наша страна е да върнем мандата”, счита Манол Генов.

На съвещанието Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия е приело позиция, която бе публикувана до медиите.

“С връщането на мандата Слави Трифонов провали опцията да се разгради моделът Борисов. От партията „ ИТН “ хвърлят страната в безпорядък и обезпечават връщането на ГЕРБ. Отказът да поддържат мораториума даде опция Борисов да се окопае във властта ", обявиха публично от партията.

Според социалистите връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с обезпечаване на средства за здраве, стопанска система и обществени ограничения.

Действията му блокират приемане на Плана за възобновяване и резистентност. Целят само промени в Изборния кодекс за преодоляване на ЦИК и увеличение на секциите в чужбина, с което оказват помощ на Движение за права и свободи. Промяната се оказа замяна. Задкулисието се прероди в нов облик.”, споделят още от Българска социалистическа партия в позицията си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР