След закрито заседание на 18-и юли Бургаският окръжен съд е

...
След закрито заседание на 18-и юли Бургаският окръжен съд е
Коментари Харесай

Откриха шведът, ритал камериерка

След закрито съвещание на 18-и юли Бургаският областен съд е пуснал под домакински арест шведа Ралф Сундберг, изритал камериерка в главата. Медиите не бяха известени за новата мярка за неотклонение, а арбитър Светлин Иванов е разрешил шведът да бъде настанен в апартамент в хотел в Слънчев бряг. Управителят обаче отказал да го одобри и Ралф бил настанен в различен хотел, който не попада в документите, показани пред съда. Прокурорът по делото ще желае ново съвещание.

Софийският юрист на Ралф Сундгрен е употребявал малка врата в закона, която разрешава частна тъжба по обещано дело да се гледа при закрити врата. Това изяснява обстоятелството, че прокуратурата в Несебър, която е повдигнала обвиняването против шведа не е била известена за смяната на мярката. Съдебната защита е открила новият адрес на който обитава Ралф Сундгрен.

Днес пък аз ще направя като следствие за какво юристът си е разрешил да показва документи с погрешно наличие, заради простата причина, че притежателят на хотела „ Планета “ е споделил, че е нямало в никой миг подписан контракт за наем или предплащане, резервация или каквото и да е с това лице. Това сподели пред медиите Радост Бошнакова, областен прокурор – Несебър.

Според нея юристът е показал документ, че Ралф има подписан контракт за наем и това е била обосновката за решението на съда за домакински арест.

Просто хотелът е показал отзивчивост да го одобри, като заплахата той да се укрие не е отпаднала. Напротив, тя съществува. Това означи районният прокурор на Несебър.

Полицейски чиновници ще ревизират от време на време дали шведът е в жилището, само че заплахата да изчезне е действителна, добави прокурор Бошнакова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР