След закъснение от няколко години първата джамия в Атина ще

...
След закъснение от няколко години първата джамия в Атина ще
Коментари Харесай

Джамията в Атина отваря в началото на октомври

След забавяне от няколко години първата джамия в Атина ще бъде подготвена и ще проработи при започване на октомври, заяви „ Катимерини ”.
През миналите 14 години планът беше обект на митинги и закъснение, само че наподобява към този момент се вижда краят му.
 Турция упрекна Гърция, че милитализира острови Турция упрекна Гърция, че милитализира острови
Гърция продължава да милитализира острови в Средиземно море. Това сподели турският министър на защитата Хулуси Акар в неделя. " Атина прод...
От оповестените през юни предходната година предложения стана ясно, че съобщи пред изданието държавен чиновник, базирайки се на договорености за личен състав, защита, канализация и доставки за обекта във Вотаникос.
Въпросните контракти ще бъдат подписани до началото на октомври, като по този метод даде опция джамията да отвори порти за мюсюлманите в гръцката столица.
Управителният съвет на джамията към този момент е решил да наеме за непрекъснато трима чиновници, които ще се занимават със счетоводството, деловодната работа и техническите въпроси, а други трима чиновници ще бъдат назначени с осеммесечни контракти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР