След загубата от “Устрем-Д Дончево в последния кръг от “В-

...
След загубата от “Устрем-Д Дончево в последния кръг от “В-
Коментари Харесай

Шеф от Локо Русе: След два сезона отборът може да заиграе в Б група

След загубата от “Устрем-Д ” Дончево в последния кръг от “В ”- група Локомотив Русе заема 14 място, от 16 тима в Североизточната група ”. От 8 мача тимът има 6 загуби и два равни мача. Това изнерви част от по-нетърпеливите почитатели на тима, които се надяваха на по-добро показване след последния сезон. Сред тях се заприказва и за изгонени футболисти.

“Няма гонени футболисти от Локомотив Русе, един футболист напусна по лично предпочитание. Вчера обаче той още веднъж е бил въз основата, разговарял е с треньора Касабов и има огромен късмет да се завърне. Освен че играе, Живко Парашкевов стана помощник-трньор на мъжкия тим. Той даже игра в контролата в Румъния, а който твърди, че такава среща няма, може да види видеото на уеб страницата на румънския тим ”. Това съобщи в изявление за Дарик радио Иван Димитров- зам-председател на управителния съвет. Слабите резултати на момчетата все още той дефинира като “болки на растежа.

“Ние в този момент залагаме на доста млади футболисти, юноши, които последователно обиграваме в мъжкия тим. Освен Парашкевов, най-възрастният ни футболист е на 21 години. Целият ни състав е построен единствено от русенци, като задачата ни е идващия сезон да имаме по-добро показване в Трета лига, а по-следващия да играем за промоция в “Б ” група. Нашите цели, знаете и от работата ни с други спортни клубове, са дълготрайни. В боксовия ни клуб и тима по джудо към този момент имаме европейски първенци ”, разясни Димитров

Тази година изтича концесията на стадиона и клуба ще направи всичко допустимо с цел да я продължи. Когато клуба взе базата тя беше много запусната, само че в този момент, най-малко съгласно БФС, тя дава отговор на стандартите за “Б ” група. Тази събота на терена се игра даже мач по Американски футбол. Разраства се и детско-юношеската школа, като първоначално се стартира с 40 деца, а в този момент са над двеста.

Утре железничарите ще бъдат домакини на “Лудогорец III ” в отсрочен мач от деветия кръг. Началният час на срещата е 16:00 часа. А след мача с разградчани ги чака следващо тестване на личен терен, когато на22 октомври, неделя, от 16:00 часа посрещат мощния тим на Фратрия (Бенковски).

Чуйте цялото изявление в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР