След загубата на втората номинационна битка за седмицата в Игри ...

След загубата на втората номинационна битка за седмицата в Игри

Мани и Кремена отиват на битка за спасение в „Игри на волята: България“

След загубата на втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “, Бойците още веднъж се озоваха на следващия родов съвет. Мани беше първият избор за номинация на съотборниците й, макар нейните сълзи и очевидно отчаяние.
 Игри на волята: България NOVA

 Игри на волята: България NOVA
Заедно с нея, с два гласа от капитана Стоян, на борба за избавление ще отиде другата дама в племето – Кремена . Мани избра да похарчи 50-те си гроша, с цел да си купи препоръчаното й от водещата Ралица Паскалева преимущество за утрешната игра.
 Игри на волята: България NOVA
Приключенците съумяха да спечелят борбата и избавиха племето си от номинационен съвет тази седмица. Стратегията да оставят Валентин с отворени очи в колелото на гибелта, който трябваше направлява останалите на трасето, проработи и те сграбчиха победа с немалка преднина. Най-благополучен от триумфа бе точно Валентин, който смяташе, ще бъде единият сигурен номиниран, в случай че изгубят.
 Игри на волята: България NOVA

 Игри на волята: България NOVA
Как ще приключи борбата за избавление? Кои две дами ще бъдат избавени и кои две ще отидат на елиминационен дуел? Как ще се оправят Красима, Елизабет, Мани и Кремена с утрешното предизвикване? Коя от тях ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? – разберете на следващия ден вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на риалити формата.

Източник: dariknews.bg