След загубата на финала на Уимбълдън от Карлос Алкарас Новак

...
След загубата на финала на Уимбълдън от Карлос Алкарас Новак
Коментари Харесай

Подкрепата, която Джокович оказа на Алкарас

След загубата на финала на Уимбълдън от Карлос Алкарас Новак Джокович събра сили да се извоюва следващата победа от Големия шлем, този път против Даниил Медведев. Сега сърбинът продължава сезона с присъединяване на Купа Дейвид, която испанецът ще пропусне поради насъбрана отмалялост, само че това не спря Ноле да направи коментар по адрес на своя по-млад сътрудник.
 Колко повече завоюва Новак Джокович от Карлос Алкарас
Кой завоюва повече тази година - Джокович или Алкарас

Вечна напредвара

Докато Алкарас нееднократно е признавал, че Ноле е негов кумир и даже не си е представял, че ще има опцията да играе с него, пък какво остава да го бие, също при всяка удобна възможност не пести суперлативи. Този път той назова испанеца " един от най-впечатляващите играчи ", против които се е изправял в миналото. А той е играл против наистина много тенисисти и множеството ги е побеждавал.

Сърбинът добавя, че Алкарас към този момент е на топ равнище и е в действителност впечатляващо, че е постигнал толкова много на своята възраст. Тези думи идват като " отбрана " за Алкарас след решението му да пропусне шампионата във Валенсия, където можеше да се изправи още веднъж против Ноле, тъй като не се усеща добре физически.
 Снимка 634258

Джокович намерено поддържа тази позиция на своя сътрудник и съобщи, че е имал потребност да застане зад него обществено, тъй като много добре знае какво му е сега. И съобщи, че ще има още много време да показва страната си и да дава мотиви за горделивост - въпреки всичко е единствено на 20 години, цитира го Express.
 Карлос Алкарас след загубата от Новак Джокович - върхът, който сложи
Какво завоюва Алкарас, когато загуби от Джокович

Поредното достижение на испанеца

С думите си Новак Джокович за следващ път показва великодушие и почитание към своя сътрудник, с което потвърди, че двамата може да са противници, когато се изправят един срещу различен на корта, само че отвън него таят топли усеща един към различен и желаят всички да знаят това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР