След загубата на България с 1:3 гейма от Полша в

...
След загубата на България с 1:3 гейма от Полша в
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Не сме самоуверени

След загубата на България с 1:3 гейма от Полша в последния мач от груповата фаза на международното състезание по волейбол, посрещачът Валентин Братоев разяснява аргументите за загубата и идващите противници.

" Ние си започваме мъчно по принцип. Те са доста сериозен съперник. Ние не сме самоуверени. Не, че не имаме вяра в това, което можем, само че когато ни притиснат изпитваме усложнение. Те са тим от международна класа. Радвам се, че съвсем до края играхме като еднакъв с еднакъв. Разочаровани сме от завършека на мача. За страдание това е играта.
 България - Полша 1:3 @@@
Причината да загубим е, че Полша е доста мощен тим. Аз не виждам друга причина. Не считам, че ние играхме едва. Играхме добре, като се изключи първия гейм.
 България - Полша 1:3 @@@
Отиваме в София да играем против тимове, които са извънредно съществени. Ако ние желаеме да отидем на финалната шестица в Италия, би трябвало да бием съществени тимове. Не могат да ни се паднат Доминикана и Панама. Няма по какъв начин. Съединени американски щати е доста мощен тим, хвърляме се и играем. Победихме Канада веднъж тук, ще се опитаме да създадем същото и там. Не мисля, че всичко е свършило. Мисля, че имаме късмет да се класираме и подсигурявам, че всички ще оставим всичко на терена, с цел да се класираме. ", съобщи Валентин Братоев.
 България - Полша 1:3 @@@
СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ПОЛША 1:3 - ТУК!!!
Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР