След забележителното ѝ отсъствие от неотдавнашната специална среща на „Хари

...
След забележителното ѝ отсъствие от неотдавнашната специална среща на „Хари
Коментари Харесай

Авторът на Хари Потър на червения килим след противоречиви коментари

След забележителното ѝ неявяване от неотдавнашната специфична среща на „ Хари Потър “, Дж. К. Роулинг участва на премиерата на „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “ във вторник в Royal Festival Hall в Лондон.

Когато звездите на „ Хари Потър “ Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт се събраха още веднъж по-рано тази година за специфичния филм на HBO Max „ Завръщане в Хогуортс “, който означи 20-годишнината на „ Хари Потър и философският камък “, Роулинг реши да не отиде. Докато тя беше поканена да взе участие в събирането, тя отхвърли, което накара HBO Max да употребява архивни фрагменти на Роулинг от 2019 година

Роулинг е съсценарист и продуцент на „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “ , който е третата част от спинофа на франчайза „ Хари Потър “.

Роулинг беше откровена в обществените медии за възгледите си за транссексуалните хора и опълчването си на законите , които улесняват транс-хората да трансформират законно пола си. Докато Роулинг е казвала, че „ транс-животите са значими “ в предишното, тя е била обвързвана с придвижването TERF (Транс-изключващи радикални феминистки), което като цяло поддържа изказванието, че транс дамите не са дами .

От премиерата на кино лентата „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “ също отсъстваше Езра Милър , тъй като в понеделник беше задържан от органите на реда в Хило, Хаваи, и упрекнат в безчинство и тормоз след случай в бар.

Във кино лентата „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “ вземат участие още Мадс Микелсен, Катрин Уотърстън, Джъд Лоу, Еди Редмейн, Алисън Судол, Дан Фоглър и Калъм Търнър .

На премиерата присъстваше и Том Фелтън , който влезе в ролята на Драко Малфой в осемте кино лентата във франчайза за Хари Потър.

Премиерата на фентъзи кино лентата е на 15 април 2022 година в Съединени американски щати. Докато в първите два кино лентата от поредицата ролята на Гринделвалд се изпълняваше от Джони Деп, в "Тайните на Дъмбълдор " същата роля е поверена на Мадс Микелсен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР