След юбилейния концерт на ДФА Филип Кутев“ във Варна –

...
След юбилейния концерт на ДФА Филип Кутев“ във Варна –
Коментари Харесай

Ансамбъл Филип Кутев се завръща есента във Варна с нов концерт и жест към варненската публика

След юбилейния концерт на ДФА " Филип Кутев “ във Варна – на 14.06. в Летен спектакъл, Ансамбълът се завръща в морската столица особено за всички, които не съумяха да участват на празничното събитие, както и за тези, които го поддържаха с наличието си, макар неприятното време!

Държавният фолкорен отбор кани жителите и гостите на град Варна точно в деня на музиката – 1 октомври в ДКС от 19 ч., с цел да се насладят на емблематичния театър " Наследството “!

Есенният концерт във Варна ще бъде напълно друг от летния и ще показа музикални и танцови мостри от основаването на Ансамбъла, само че и няколко премиерни танцови творби, които са показвани само в Зала 1 на НДК.

Като жест към варненската аудитория, цените на билетите до 30 август ще бъдат на промоционални цени  от 10 и 15 лева, а за деца и пенсионери – 7 лева!

Докоснете се до изкуството на ДФА " Филип Кутев “, който към този момент 70 години съхранява, креативен интерпретира, възражда фолклора ни и го показва у нас и по целия свят в името на публиката и на българското фолклорно театрално изкуство! 

Билетите към този момент са в продажба в партньорските обекти и онлайн в EVENTIM, както и касите на ДКС и Летен спектакъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР