След всяко пране всъщност остава мръсотия, която се натрупва по

...
След всяко пране всъщност остава мръсотия, която се натрупва по
Коментари Харесай

Всяка домакиня трябва да знае този трик за почистване на пералнята

След всяко пране в действителност остава нечистотия, която се натрупва по разнообразни елементи на уредa

Не всеки постоянно почиства пералната си машина, тъй като наподобява, че почистването всекидневно с вода и прахуляк при пране на облекла е задоволително. Оказва се, че това е много надалеч от истината.

След всяко пране в действителност остава нечистотия, която се натрупва по разнообразни елементи на пералната машина. Именно заради този факт е добре постоянно да почиствате уреда, с цел да сте сигурни, че облеклата ви няма да станат разплодник на микроби и бактерии.

В идващите редове от jenata.blitz.bg ще ви разкрием кой е най-лесният способ за качествено разчистване на пералнята. За задачата даже не е належащо да разглобявате част от уреда и да миете неговите елементи.

Този способ ще ви разреши качествено да изчистите пералнята си, без да губити ненужно време и старания. За задачата ще са ви нужни следните артикули:

Оцет (780 мл.)

Сода за самун (45 грама)

Вода (60 мл.)

Гъба

В дребна купичка би трябвало да смесите содата за самун и водата. Това е един тип препаратът, с който ще почистите вашата пералня. Поставете тази примес там, където нормално поставят праха за пране. Сипете малко оцет непосредствено в барабана. След това ще е належащо да пуснете пералнята, а водата би трябвало да е допустимо най-гореща.

Това е най-простият, бърз и комфортен метод да измиете пералнята си./jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР