След всичките кубични и квадратни метри, които оформиха скандала Апартаментгейт,

...
След всичките кубични и квадратни метри, които оформиха скандала Апартаментгейт,
Коментари Харесай

Грехове с огромна квадратура

След всичките кубични и квадратни метри, които оформиха абсурда " Апартаментгейт ", Гражданите за европейско развиване на България се втурнаха да освежават повяхналата си известност. 

Тома Биков се яви по тв приемника и по-точно в предаването на и.д. шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, с цел да показа новата интензивност на ГЕРБ, на която можем да дадем заглавие " Покаяние ". 

ГЕРБ желае амнистия през устата на Тома Биков. Нещо сходно по БНР изкомуникира и новата председателка на Парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова - тя сподели пред публицисти, че ГЕРБ осъзнава, " че има проблем ", само че тъй като били почтени с гласоподавателите, те (електоралните групи и единици) рано или късно ще оценят тоя висок честен стандарт, заложен от ГЕРБ. 

Все още си върви и предходната мантра, обичана на премиера Борисов, повтаряна в несвяст от съпартийците му - при най-най-малки подозрения, единствено при мисъл, че може да има нещо неправилно, в ГЕРБ хвърчат оставки! Червени лампи, сини лампи, лампата на Павлов... Лампата на Павлов я прибавяме към аргументацията на ГЕРБ, тъй като кореспондира с разбирането на Бойко Борисов, че 3-4 пържолки оправят всеки проблем в тая страна. Тоест научният експеримент с кучето и лампата на Павлов, Бойко го разиграва с хора и пържолки. Подаваш на фрагмента пържолка и следиш държанието му. Ако индивидът благодари с ръка на сърцето, целуне скута и падне ничком като папата пред судански главорези - значи е добър кадър, изпълнителен, лоен, пълзящ, слузест - такива хора ни трябват! Само би трябвало и да го държат службите с нещо - тогава тоя човек е не кадрови капацитет, а злато! 

Но някои пържолникари като Цветан Цветанов са мощни и потребни на партията. Не можеш да изпъдиш всички, а тези, които правят работа, напряко е самоубийствено да ги гониш. На Цецо работата в ГЕРБ няма кой различен да я свърши - писали сме хиляда пъти по тоя въпрос, да не се повтаряме. На финансовия министър Влади Горанов също наподобява са му прекомерно мощни рекомендациите - неговият заможен микроскандал избухна преди лавината " Апартаментгейт ", той биде тестван от КОНПИра с огромната тераса Георгиев, инспекцията беше като посещаване в баня или харем - Горанов излезе оттова обновен и чист. 

Така че мантрата за моралния стандарт и " даже при най-малките подозрения " някак не пасва. 

Затова - смирение! 

Изглежда ги е малко позор от тая форма на връзка, тъй като към този момент единствено Тома Биков и частично Дариткова работят по тая линия.

Културно-биологически интерес изпитваме към разгръщането на тая акция. Освен Тома Биков забавна панорама на разкаяни гербери биха представлявали да вземем за пример Антон Тодоров или примерно самият Пламен Георгиев - той не е от ГЕРБ, само че си има тераса с нелегално барбекю и каручка. Хубав пърформанс би било Георгиев да се покае: " Простѝ, народе, съгреших! Грехът ми е с голяма площ, желая да се освободя от него, екзорсист ми дай и повече не ме мъчи... "  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР