След всеки следващ конкурс за плеймейтки темата за тарифите им

...
След всеки следващ конкурс за плеймейтки темата за тарифите им
Коментари Харесай

Плеймейтките се дават за 500 лева на нощ! Някои изхвърчат преждевременно заради нечистоплътност

След всеки идващ конкурс за плеймейтки тематиката за цените им и предлаганите от тях услуги ескалира с цялостна мощ, научи HotArena.

За това удостоверява неотдавна и богат предприемач пред „ Шоу “, поискал да резервира анонимността си, съгласно който таванът на всевъзможни еротични и по-хард интимни услуги от знойните хубавици бил 500 лв..

Преди костваха по 300-400 лв. и правеха всичко, което им кажеш, в това число и танци. Сега са вдигнали малко летвата – 500 лв. “, издава паралията, за който няма секрети в тази сфера. Без да посочва точното име на плеймейтката, с която е бил неотдавна, той прецизира, че безусловно я е изхвърлил на улицата, откакто се оказало, че тя е нечистоплътна. Разбираме единствено, че става дума за русокоска, не изключително висока на растеж със солидни искания.

Забивките ставали по нощните заведения. Плеймейтки в нищожно облекло сядат на бара и стартират да оглеждат за баровци. „ Обикновено първо им налитат по-възрастни господа, те обаче си държат на млади, добре изглеждащи и много платежоспособни момчета “, прибавя предприемачът, който явно е минал по този път.

Тезидевойки не работят, не учат, нищо не вършат, а имат скъпи облекла, обувки, коли, телефони…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР