След всеки дъжд - кална вода от чешмите.След всеки дъжд

...
След всеки дъжд - кална вода от чешмите.След всеки дъжд
Коментари Харесай

Кална вода тече от чешмите в наш град

След всеки дъжд - кална вода от чешмите.

" След всеки дъжд изгрява слънце "... и в Добрич изгрява слънце след дъждовете, само че се случва и нещо друго - от чешмите потича кална вода. Жителите са безапелационни, че това не се случва за първи път и считат да вземат радикални подходи.

За течаща мръсна вода от чешмите в Добрич алармират консуматори на Facebook, видя GlasNews.bg. Тодор Димитров споделя фотография в мрежата на цялостна чаша с мътна вода. Мъжът се обърна към управителя на ВиК-Добрич Тодор Гикински с думите: " Това ли заслужаваме като плашаме по над 3 и недостатък лв. вода, желая да Ви видя по какъв начин вие ще пиете от тази “годна ” съгласно Вас вода ".

Вероятно негодната за пиянство вода е в резултат на изобилните превалявания от дъжд в региона. На питейна вода жителите на Добрич разчитат главно от магазина. Не е ясно дали ВиК-а са доставили водоноска в града, от която всеки гражданин да си налива чиста вода, само че се допуска, че има такава.

Проблемите с течащата мътна вода в Добрич не са от в този момент. След пороя при започване на септември - от чешмите отново потече кална вода, а от РЗИ взеха проби и предложиха водата да не се употребява за пиянство и за битови потребности. През 2021 година добричани още веднъж сигнализираха за мътна вода в града.

" Няма такава страна, няма такава немарливост, кой Ви спусна там да управлявате нещо, което и то не знае какво е. Срамота! ", написа още Тодор Димитров.

" Водата от 2014 година не става за пиянство.... не от в този момент! ", отбелязва Виолета Якова.

" Държавниците дали пият това или се къпят с това? Няма никакво ръководство, никой не е угрижен за народа. ", отбелязва Алекс Денева.

Не е ясно по кое време ще бъдат отстранени проблемите с течащата мътна вода от чешмите, само че добричани се надяват това да се случи скоро.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР