След временно разкъсване и намаление през нощта, утре облачността от

...
След временно разкъсване и намаление през нощта, утре облачността от
Коментари Харесай

Валежите продължават и утре

След краткотрайно скъсване и понижение през нощта, на следващия ден облачността от запад още веднъж ще се усили и ще бъде забележителна. Отначало в западните региони, а до края на деня и в останалата част от страната ще превали дъжд, в регионите с надморска височина над 800-900 m – дъжд и сняг. 

На обособени места в Южна България преваляванията ще са със обилни количества. Ще духа слаб до сдържан южен вятър, който денем в Дунавската низина ще се ориентира от северозапад. Дневните температури ще се задържат по-ниски от естествените за месеца; минималните ще са сред 0° и 5°, в обособени котловинни полета в Западна България и малко под 0°, оптималните – сред 8° и 13°. В София минималната ще е 0°, оптималната – към 8°.

Над планините ще доминира облачно време, на доста места с превалявания от сняг, в ниските елементи – дъжд и сняг. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна и след обяд тук-там ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максимални температури: 9°-12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР