След връщането на хартията, ГЕРБ значително ще увеличи своя резултат.

...
След връщането на хартията, ГЕРБ значително ще увеличи своя резултат.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Хартиената бюлетина дава огромни възможности за подмяна на вота

„ След връщането на хартията, ГЕРБ доста ще усили своя резултат. Давам им плюс 100 00 гласа “. Това сподели Мая Манолова в ефира на bTV. „ Манипулациите и кражбите на избор водят до нереални резултати за ГЕРБ и Движение за права и свободи “, сподели още тя.

„ Хартиената бюлетина дава големи благоприятни условия за следен избор, платен избор, индиански влакна, за замяна на резултатите в секционните комисии “, разяснява тя.

„ От машините излизаше един чист, нагледен и явен протокол. Сега машинното гласоподаване ще създава машинни бюлетини, които по-късно ще се броят от партийните фрагменти на ГЕРБ и Движение за права и свободи “, сподели тя.

В рамките на 48-мия Парламент така наречен „ хартиена коалиция “ сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия направи промени в Изборния кодекс, съгласно които във всички секции ще може да се гласоподава с хартиена бюлетина. Освен това обаче, гласовете на тези от нас, които решат да гласоподават с машина, ще бъдат броени също ръчно от членовете на секционни комисии дружно с хартиените бюлетини, попълвани с химикал.

„ Видеонаблюдението няма да хване процеса по надзор на вота пред секциите. Освен това, аз знам по какъв начин протича процеса на избори в секциите – една камера, която е на пет метра от тези, които разпределят и броят, надали ще свърши работа. Предстои да го забележим “, предвижда Манолова.

Ще има големи благоприятни условия за операция и кражба на изборите, за включване на крими контингента в него в интерес на олигархичните партии. Единственото, което може да избави изборите, е апелът към всеки български жител да гласоподава “, сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР