След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда

...
След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда
Коментари Харесай

В Капките: Наско от Б. Т. Р. спечели с образа на Павароти

След впечатляващия първи лайв на шоуто предходната седмица, подобрил върха за най-силен старт в историята, довечера имаше още доста неповторими фалшификати.

Предишната седмица водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се приземиха с парашути пред студиото и направиха мощна поръчка за новия сезон.

Към експертното жури в състав Хилда Казасян, Любо Киров и Веселин Маринов се причисли Димитър Красимиров Милушев от публиката, който замести изчезналия Димитър Ковачев-Фънки, който се появи по-късно.

Четиримата имаха нелеката задача да правят оценка невероятните музикални осъществявания се показаха и новите осем участници в сезона.

Владимир Зомбори, който завоюва предходната седмица, се впусна самоуверено в голямото предизвикателство да влезе в обувките на певицата с необикновен глас Adele. Бутонът на шанса отреди на спечелилия от първи лайв да се извърши носталгичната балада „ Hello ”.

Обявената за “Кралица на разрушените сърца ” певица извършва лиричната балада с съпровод на пиано и песента се трансформира в цялостен шлагер. клипът на Hello е гледан съвсем 3 милиарда пъти в интернет, а в изявление пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки нейн концерт стартира с тази ария, защото намира за необичайно да поздрави публиката с „ Hello ” по средата на шоуто.

По-късно неразпознаваем на сцената излезе вокалът на групата БТР Наско, на който Бутонът на шанса отреди комплицирана задача – реплика на международно известния италиански тенор Luciano Pavarotti и международния шлагер „ Caruso ”.

Песента, основана през 1986 година от италианския поппевец, музикант и композитор Лучо Дала, е отдадена на именития оперен тенор Енрико Карузо. Песента увековечава силата на любовта посредством музиката и споделя за любовта и морето.

Сингълът е разгласен за платинен от федерацията на италианската музикална промишленост. Лучано Павароти е един от фамозните „ Трима тенори “ и е добре прочут с концертите си пред голяма аудитория и с медийните си изяви.

Последна за вечерта на сцената излезе поп фолк звездата Мария, която сигурно очарова за следващ път почитателите си с впечатляващо си преобразяване в облика на легендата на българската естрадна музика Лили Иванова.

Гласовитата певица извършва онлайн емблематичния шлагер „ Щурче “. Песните на великата Лили нормално носят победи в хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР