След внимателно проучване, базирано на исторически данни за тарифите на

...
След внимателно проучване, базирано на исторически данни за тарифите на
Коментари Харесай

Януари е най-изгодният месец за купуване на самолетни билети с до 60% по-ниски цени, сочат проучванията на експертите от Vola.bg

След деликатно изследване, основано на исторически данни за цените на самолетните компании в последните години, специалистите от туристическата организация Vola.bg дефинираха януари като най-подходящия месец за обмисляне на пътешестване, защото цените на билетите са приблизително с 60% по-ниски от нормалните.
 
Това удивително понижение се дължи на трендовете в държанието на потребителите, като да вземем за пример занижен интерес за пътешестване в първия месец от годината, което обичайно води до по-изгодни оферти от страна на самолетните компании. Поради тази причина, специалистите от Vola.bg назовават месеца " Евтинуари " или още " Черният петък " за закупуване на самолетни билети.
 
Евтинуари предлага на пасажерите най-ниските цени за годината на самолетни билети до разнообразни дестинации. В момента измежду най-изгодните билети от София са европейските дестинации Барселона с цени от Евро 30*, Рим - Евро 31*, и Хамбург - Евро 39*. 
 
 Авиолинии Авиолинии Източник: Пропаганда груп
В чест на най-изгодния месец за обмисляне на пътувания, от Vola.bg афишират своята акция " Евтинуари ", с която целят да зарадват феновете на пътуванията в допълнение. Всеки пети клиент на платформата на Vola.bg, закупил полет през Евтинуари, ще получи ваучери на стойност от 10 до 100 евро, като общата стойност на премиите е над 85 000 евро.
 
Освен това, в края на акцията всеки, който е закупил билет през платформата, ще има опцията да се включи в лотария, в която огромната премия е забележителните 5000 евро под формата на самолетни билети. 
 
Но това не е всичко - положителната вест за българските консуматори е, че тези които имат съмнения по отношение на графика си през годината, към момента могат да се възползват от опцията на Vola.bg за безвъзмездна смяна на полет, с която туристическата организация стъпи на българския пазар.
 
Другата услуга на организацията, Trip Protect, подсигурява опцията пасажерите да продължат своето пътуването посредством по-бързи различни полети, ако първичния им полет е анулиран или закъснява прекалено много. 
 
Кампанията Евтиунари е част от задачата на Vola.bg да направи пътуването налично и елементарно за всички. Без значение коя дестинация ще изберат, феновете на пътешествия могат да се насладят на неустоими промоции и изключителна сигурност и еластичност в новата онлайн платформа Vola.bg.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР