След включване на функции като поддръжка за свободно гмуркане, режим

...
След включване на функции като поддръжка за свободно гмуркане, режим
Коментари Харесай

Потребителите на Huawei Watch 4 Pro вече могат да играят игри с актуализацията на HarmonyOS 4

След включване на функционалности като поддръжка за свободно гмуркане, режим на тичане и съгласуемост с Huawei S-TAG тракери посредством актуализацията на HarmonyOS 3.1.0.168, Huawei Watch 4 Pro ще получи още повече занимателни функционалности с актуализацията на HarmonyOS 4.

HarmonyOS 4 ще даде на потребителите нови интерактивни циферблати и тематики, което значи, че смарт часовникът ще има по-привлекателни анимации и функционалности при допиране, подобрявайки потребителското преживяване.

HarmonyOS 4 показва доста игри, които можете да играете на китката си, без да вадите смарт телефона си. Една от тях е игра с летящ астронавт, в която има безкрайни трудности, доста сходна на Temple Run. Просто натиснете Go и играта ще стартира. Можете да играете тази игра, без да отключвате часовника когато и да е.

Huawei пусна HarmonyOS 4 на 4 август 2023 година, която сега е във фаза на бета тестване. Потребителите на Huawei Watch 4 Pro могат да аплайват за присъединение към бета тестването посредством приложението „ My Huawei “, налично за мобилни телефони и таблети Huawei. Но имайте поради, че приложението „ My Huawei “ би трябвало да се актуализира до най-новата версия; в противоположен случай бета тестването няма да бъде налично.

Освен актуализацията на HarmonyOS 4, Huawei пусна цветовата алтернатива Huawei Watch 4 Pro Ocean в Европа предишния месец. Каишката на часовника е направена от риболовни мрежи от флуороеластомер, доста по-различен от истинския вид, който имаше варианти за каишка от исполин и кожа.

Huawei Watch 4 Pro също предлага eSIM/LTE съгласуваност, което го прави комфортен за бързо позвъняване, замяна на известия и навигация.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР