След вихрения първи ден от Световната купа по художествена гимнастика,

...
След вихрения първи ден от Световната купа по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Световна купа, ден 2: Къде да гледате съчетанията на ансамбъла, Калейн и Тасева?

След вихрения първи ден от Световната купа по художествена гимнастика, е време за развръзката в многобоя! Вторият ден от надпреварата стартира в 9:30 ч. в ефира на RING, на платформата VOYO.BG, както и на уеб страницата ни btvnovinite.bg.

Преди да забележим съчетанията на родните и непознатите грации с бухалки и лента, Флорина Иванова ще бъде в компанията на международните шампионки с ансамбъла Катрин Велкова и Християна Тодорова. Точно в 10:00 ч. гимнастичките от поток " В " ще излязат на килима.

Българските самостоятелни гимнастички Боряна Калейн и Катрин Тасева са в поток " А " надлежно с номера 9 и 11. Тяхната група ще стартира представянето си в 11:45 ч.

Момичетата в потоци " D " и " C " ще се изявяват на килима от 14:00 до 17:15 ч.

След изиграването на всички съчетания при индивидуалистките, ще разберем коя е шампионката в многобоя, както и кои гимнастички ще вземат участие във. Вчера Боряна Кален поведе в класирането, до момента в който Катрин Тасева остана пета.

В 18:00 ч. ансамблите ще показват композициите си с обръчи и бухалки. Българките са в поток " В ", който ще играе първи . Втората група стартира да демонстрира вторите си съчетания в 18:40 ч.

Момичетата на Весела Димитрова впечатлиха в първия ден на Световната купа с рекордна оценка за композицията с 5 топки и са водачи във краткотрайното класиране.

Шампионките в многобоя ще станат ясни до 19:10 ч., а 10 минути по-късно стартира награждаването с коментар на именитата Вера Маринова. Веднага по-късно е студиото ни, в което може да видите всички мнения и изявленията с гимнастички и треньори.

Не пропускайте нито едно от съчетанията от Световната купа по художествена гимнастика в София! Състезанието ще бъде излъчено директно по RING, на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg през трите дни! В неделя (28 март) може да гледате финалите на обособените уреди директно и по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР