След вчерашния епизод на “Ергенът много хора се питат какво

...
След вчерашния епизод на “Ергенът много хора се питат какво
Коментари Харесай

Заради унижението в „Ергенът”: БТВ разясни какво е “руската школа” в свалките

След вчерашния епизод на “Ергенът ” доста хора се питат какво е „ съветската школа ”, когато става въпрос за съблазняване на мъж. Този израз употребява ядосаната Виктория, откакто остана изцяло в сянката на украинката Мария. Ергенът Алек даде роза единствено на последната, въпреки че беше на среща и с двете по едно и също време.



Виктория се почувства надълбоко афектирана от Мария, с която сякаш са приятелки и назова държанието ѝ „ съветската школа ”.



В „ Преди обед ” по bTV да изясни какво е това бяха поканили участничката от предния сезон на „ Ергенът ” Ирина Карабаджак.



Бесарабската българка разкри с експресивен съветски акцент, че тайната на Мария в съблазняването е, че тя се държи непретенциозно. Това държание е в основата на „ съветската школа ”.

Карабаджак изясни също, че е значимо съперничките ѝ да не виждат, че тя владее изкуството на допира и целувките, което ползва интензивно върху Алек.

„ Мъжът обича да му галиш егото, тя знае това ”, съобщи „ ергенката от предния сезон ”.



„ И освен егото ”, това добави Верислав Туджаров, подкастър, който в детайли разяснява „ Ергенът ”.



„ Този трик не мога да го приложа в живота ”, призна актрисата Поли Недкова, която разяснява риалитито за bTV. Тя много прочувствено съобщи, че след сходно необикновено оскърбление, най-логичното за Виктория е да напусне сама предаването.

„ То това никоя не го може, то си е някакво тяхно руско завещание ”, добави Туджаров.



Сензацията на предния сезон на “Ергенът ” Пам Велидис пък непосредствено се опълчи на „ съветската школа ”. Според нея естественото е една жена не първо да съблазни един мъж физически, а първо да се сприятели с него.

„ Те и другари ще станат “, отвърна Ирина Карабаджак, като добави, че след съблазняването Мария и Алек ще имат доста време да си водят диалози.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР