След въвеждането на ограничителните мерки през 2020 г. търговската компания

...
След въвеждането на ограничителните мерки през 2020 г. търговската компания
Коментари Харесай

Аква Матрикс внедрява NetSuite - #1 облачна ERP система

След въвеждането на ограничаващите ограничения през 2020 година комерсиалната компания за спортни артикули „ Аква Матрикс “  регистрира сериозен растеж в онлайн поръчките. За да отговори на потребностите на бизнеса от експедитивност и акуратност, компанията избира да усъвършенства активността си с #1 облачна ERP система в света – NetSuite.
Софтуeрното решение обгръща всички процеси по продажби в организацията, без значение от канала, по който са осъществени: онлайн магазин, физически обекти и хранилища, B2B продажби.
„ Моментът, който наложи прекосяването от Atlantis към NetSuite, пристигна с нуждата от оптимално бърза и точна синхронизация сред системата, счетоводството, B2B платформата, склада, електронните магазини и всички други спомагателни процеси.  NetSuite  ни обезпечава всичко, от което имаме потребност и ни разрешава да надграждаме с нови процеси и да посрещаме решително провокации, пред които бъдещото ни изправя “, споделя Николай Димитров, управител бизнес развиване в „ Аква Матрикс “.
Дистанционно внедряване
В „ Аква Матрикс “ са внедрени главните модули на NetSuite - ERP, CRM и B2B модули, като заради пандемичната конюнктура имплементацията се реализира напълно отдалечено за по-малко от 100 дни.
ERP решението е интегрирано с другите системи на комерсиалната компания, в това число онлайн магазин, програмен продукт за етикетиране на артикули, система за работни заплати „ Омекс “, както и с системата Qlik Sense.
Марияна Колева, старши ERP съветник в Balkan Services споделя, че измежду главните фактори за сполучливото осъществяване на плана е високата ангажираност на всички участници, както и способността за бързо взeмане на решения.
„ Вземането на решение се случваше от главния основен консуматор и това ускоряваше процесите. Работата в пандемичната конюнктура беше по-динамична и срещите се проведоха по-лесно и когато и да е “ – споделя Колева.
Бързина и успеваемост
Благодарение на, „ Аква Матрикс “ ръководи всички бизнес процеси и канали за дистрибуция единствено с една система. За Димитров точно бързият и елементарен достъп до точната информация е най-значимата изгода за бизнеса след имплементацията на софтуера.
Основни консуматори на системата са мениджмънтът на „ Аква Матрикс “, както и отделите Продажби, Финанси и Mаркетинг. С NetSuite потребителите могат да поддържат номенклатура от артикули, елементарно да възнамеряват и резервират доставки за последващи сезони, да усъвършенстват финансовото счетоводство, да проучват продажбите, както и да наблюдават настоящото положение на бизнеса във всеки миг.
От „ Аква Матрикс “ споделят, че с новия програмен продукт съумяват да изпълнят 100% от потребителските си поръчки през всички канали, като са отстранени над 95% от грешките при обработката на данните и доставките.
„ Благодарение на интеграцията на NetSuite с онлайн магазина ни единствено за 4 месеца успяхме да обработим и обслужим брой поръчки, равняващ се на 70% от онлайн продажбите ни за последните 3 години “, разкрива Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР