След Варна, Пазарджик и Силистра, Градът на слънцето е следващият

...
След Варна, Пазарджик и Силистра, Градът на слънцето е следващият
Коментари Харесай

Фондация “С любов към теб” и община Сандански се обединиха в подкрепа на спорта в България

След Варна, Пазарджик и Силистра, Градът на слънцето е идващият хазаин на самодейността. Идеята на взаимният план с Община Сандански е да се показват наличните места за спорт в комбиниране със забележителностите, които са направени от известният фотограф в града – Янко Кръндаров.



Спортният празник беше открит от кмета на града господин Атанас Стоянов и Роксана Кирилова – създател на фондация “С обич към теб”.

„ Примера, който даваме на децата ни, които са нашето бъдеще, е най-съществен. За спорта няма възраст. За спорта няма опрощение. За спорта няма разлики. За спорта има единствено предпочитание, което построява здравословни привички и вярно отношение към нас самите и околните”, показа Мисис България Роксана Кирилова.







Гости на празника бяха и “Слънчевите спортисти на България”, които получиха финансова поддръжка от Общината за идното “Световно състезание за спортисти със Синдром на Даун”.

Фондация с “Любов към теб” организира акция за набиране на нужната сума за цялата спортна календарна година на спортистите към FAPA Bulgaria- “Федерация приспособена физическа интензивност България /ФАФА/ “.



Роксана Кирилова взе участие в доста благотворителни начинания. Тази година тя беше един от посланиците на благотворителния маратон Run2gether Bulgariа, провел се в събота в столицата.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР