След вълната от шеги, породени от произношението на Фики в

...
След вълната от шеги, породени от произношението на Фики в
Коментари Харесай

Испанец Ухажвал Фики, Ето Какво Му Предложил

След вълната от смешки, подбудени от произношението на Фики в британското му парче Is This Love, синът на попфолк идола Тони Стораро приготвя нов план на непознат език. Въпреки рецензиите, че въпросът, който на български значи „ това обич ли е “, звучи по-скоро като забавното име Издислав, младият реализатор е безапелационен, че музикалните спецове зад граница са оценили гения му, научи Secret.bg.

Испански продуцент даже го привлякъл и за взаимна ария, детайлности за която обаче към момента се пазят в загадка. „ Той ми сподели, че в случай че съм бил пуснал Is This Love там, тя е щяла да стане шлагер сигурно. В последна сметка си стиснахме ръцете да работим дружно “ отбелязва Стораро-младши.

ПАТЕТО НА ФИКИ РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕТЕ ОТНОВО



Междувременно Фики към този момент работи и за правоприемник от обичаната си Гюлджан. Двамата ще преминат под венчилото на 18 октомври, а кума на сватбата ще бъде колежката на артиста Галена. Въпреки че церемонията занапред следва обаче изпълнителят на „ Ако искаш “ към този момент крои проекти за огромно семейство с доста деца, първото от които се надява да е момче.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР