След успешното пазарно лансиране на изцяло новото поколение на модела

...
След успешното пазарно лансиране на изцяло новото поколение на модела
Коментари Харесай

Изцяло новите електрически PEUGEOT E-308 и E-308 SW с пробег от над 400 километра

След сполучливото пазарно лансиране на напълно новото потомство на модела 308, PEUGEOT разгласи, че от средата на идната година, европейските консуматори ще могат да поръчват и неговата напълно електрическа версия e-308, включително и комбито e-308 SW, за което от френската компанията кецентират, че е първото електрическо комби от европейски авто производител.

PEUGEOT E-308 и E-308 SW ще дебютират на пазара във версия с мощ от 156 конски сили, въртящ миг от 260 Нм и ново потомство батерия, която ще бъде в положение да предложи свободен пробег от над 400 километра (WLTP стандарт на замерване).

Акумулаторният блок е с капаците от 54 kWh, като използваеми от тях са 51 kWh. От марката показват че e-308 ще предложи лидерски индикатор на успеваемост с консумация от едвам 12.7 kWh на 100 километра, като роля за постигането на това имат и новите особено аеродинамично усъвършенствани 18-цолови алуминиеви джанти.

Наред с познатите от " общоприетата " и PHEV зареждаемата хибридна версия на Peugeot 308 системи за повишение на сигурността и комфорта, и електрическите версии на модела ще бъдат оборудвани с емблематичният за френската компания PEUGEOT i-Cockpit цифров блок с тримерен инструментален панел и 10-инчов централен инфо-комуникационен и мултимедиен екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР