След успешно приключен основен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ

...
След успешно приключен основен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ
Коментари Харесай

След ремонт: Връщат Клиниката по кардиология в хирургиите на УМБАЛ „Свети Георги“

След сполучливо завършен главен ремонт , Клиниката по кардиология в УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД в Пловдив се завръща на мястото си. Преместването й от Блок V на Клиниката по инфекциозни заболявания отново към Хирургичния корпус на 12 етаж ще се извърши през днешния ден .

Кардиологичното звено дава отговор напълно на актуалните условия след привършване на строително ремонтните действия, в които влизат болничните стаи, санитарните възли, манипулационните, лекарските кабинети и общите пространства.

Тоалетна. Снимка: УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив

Обновена е още водопроводната и електрическата апаратура . Нови са пожароизвестителната и системата за сигурност. В осъществяване на цялостната идея за климатизация на Хирургичния блок, в Клиниката по кардиология към този момент е построена система за централна климатизация .

Преместването на клиниката ще се реализира при цялостно съблюдаване на всички нужни ограничения за сигурност и отбрана на пациентите.

„ Ремонтът беше значим за възстановяване на изискванията. Радвам се, че всичко приключи сполучливо и ще продължим да осигуряваме грижа и професионално отношение към нашите пациенти “, сподели началникът на клиниката проф. доктор Федя Николов .

Във финала на строително монтажните дейности, компания подари средства безплатно за изцяло висококачествено разчистване на Клиниката по кардиология.

Обновяването на кардиологичната клиника е част от непрекъснатия блян на управлението да обезпечи удобна конюнктура в лечебното заведение . Скоро ще приключат ремонтите и на други клиники и отделения в УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД – Пловдив, която е основна за лекуването на пациенти от цяла Южна България.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР