След успешния старт, който постави благотворителният мини сезон Като две

...
След успешния старт, който постави благотворителният мини сезон Като две
Коментари Харесай

Хилда Казасян, Асен Блатечки, Веселин Маринов и Димитър Ковачев-Фънки журират новия сезон на „Като две капки вода“

След сполучливия старт, който сложи благотворителният мини сезон „ Като две капки вода за всяко дете “, тази неделя от 20:00 ч. по NOVA стартира дълго чаканият обичаен сезон на неповторимото шоу за звездни преобразявания. В края на седмицата обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще посрещнат на сцената новите участници, които ще се включат в конкуренцията за най-хубави фалшификати.

„ Изненадите в журито тази година са цели две – Веселин Маринов и Асен Блатечки “, показа продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян в студиото на „ Здравей, България “ тази заран. Двамата ще се причислят към любимците Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки в журито на „ Като две капки вода “ и ще имат сложната задача да правят оценка осъществяванията на участниците всяка неделя в продължение на 12 седмици.

„ Миналата година имахме повече артисти измежду участниците и забелязахме, че те се оправят извънредно добре. Тази година взехме решение да продължим тази традиция, по тази причина ще ви издам и едно име. В шоуто ще влезе невероятният артист Христо Гърбов! “, показа Магърдич Халваджиян. Той разкри още, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на шанса пък ще му предлага единствено емблематични дуетни песни.

Кои ще бъдат останалите участници? Коя двойка ще се впусне в дуетното предизвикателство? Кои ще бъдат първите облици, в които ще влязат звездите? Коя емблематична телевизионна персона ще открие новия сезон? Как ще се оправят новите членове на журито? – не пропускайте да разберете по време на огромния старт на единадесети сезон на „ Като две капки вода “ тази неделя в 20:00 ч. по NOVA

В десетте издания на обичаното шоу „ Като две капки вода “ са взели присъединяване едни от най-обичани български звезди. Победители в сезоните до момента са ставали Рафи Бохосян (сезон 1 и 9), Невена Бозукова – Неве (сезон 2), Ненчо Балабанов (сезон 3), Калин Врачански (сезон 4), Михаела Маринова (сезон 5), Славин Славчев (сезон 6), Стефан Илчев (сезон 7), Фики Стораро (сезон 8) и Краси Радков (сезон 10).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР