След успешната си първа вълна, благотворителното турне БЛАГОДАРЯ! От любов

...
След успешната си първа вълна, благотворителното турне БЛАГОДАРЯ! От любов
Коментари Харесай

Благотворителното турне Avon срещу рака на гърдата се завръща

След сполучливата си първа вълна, благотворителното турне " БЛАГОДАРЯ! От обич към живота " се завръща. На 1 септември Пътят на вярата стартира своята втора обиколка из страната, по време на която ще обиколи 6 града. Сред тях са Благоевград, София, Хасково, Плевен, Враца и Габрово.
Начало ще сложи Благоевград, където благотворителното турне ще гостува на 1 и 2 септември, последван от София на 3, 4 и 5 септември, Хасково – на 6 и 7 септември, Плевен – на 8 и 9 септември, Враца – на 10 и 11 септември и Габрово – на 12 и 13 септември.
По време на своята първата вълна турнето посети 9 града в България, а през розовата шатра, обозначена със знаковите букви БЛАГОДАРЯ, минаха над 12 000 души. Всички те имаха опцията да научат повече за акцията " От обич към живота " и да схванат по какъв начин тя оказва помощ на диагностицираните дами и техните близки. Десетки гости имаха опцията да оставят своето обръщение на вяра върху особено пригоденото за задачата пано, както и да запечатат момента на розовата фотостена. За най-малките гости пък бе подложен детски ъгъл, където малчуганите можеха да рисуват и оцветяват на воля.
Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon бяха подготвили доста изненади и занимания. Част от тях бяха седем местни събития, които събраха стотици последователи на идеята.
През втората вълна на турнето в обиколката ще вземат присъединяване и дамите от Фондация " Една от 8 ", които ще посетят Благоевград на 1 и 2 септември дружно със своя розов кемпер.
Повече за Пътя на вярата всеки искащ може да открие на специфичния уебсайт, където ще има опция не просто да открие цялата потребност информация за акцията, само че и в действително време да следи пътя на розовия щанд, съпроводен от фотоси от всеки град. През тази година посетителите на, които няма да съумеят да се причислят към Пътя на вярата, ще имат опция да поддържат акцията като поръчат своя благотворителен артикул от уеб страницата.
Думите " Предварително ти БЛАГОДАРЯ " още веднъж са в сърцето на акцията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите дами да доближи до всички, които ще поддържат идеята, както и към всички останали, които са го правели до в този момент и ще продължат да го вършат. Благодарение точно на тях, през миналата година идеята имаше сериозен растеж в събраните средства за битката с рака на гърдата.
Вече 17 години " От обич към живота " оказва помощ на диагностицираните дами посредством набиране на средства с поръчка на розови благотворителни артикули. И през тази година съществена цел за Avon е да се наберат средства за безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка, която Фондация " Една от 8 " ще даде непосредствено на засегнатите дами, техните близки и фамилии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР