След успеха на формацията до 18 години, Лудогорец U14 също

...
След успеха на формацията до 18 години, Лудогорец U14 също
Коментари Харесай

Лудогорец U14 също на финал, след като елиминира Левски

След триумфа на групировката до 18 години, Лудогорец U14 също заслужи правото да играе на финала в шампионата за Купата на БФС. Момчетата на Емил Георгиев изхвърлиха от конкуренцията Левски, след тъждество 1:1 в мача-реванш на " Герена ". Първата среща в Разград " орлетата " завоюваха с 1:0.
Първото полувреме мина при равностойна игра. Разградчани играха малко по-прибрано, само че контраатакуваха при всяка опция. Добри обстановки за попадение пропуснаха Петър Кирев на два пъти и Георги Караиванов.
 Левски - Лудогорец (Деца) @@@
В началото на второто полувреме Левски упражни напън, който даде резултат в 45-ата минута. В обстановката преди попадението останаха подозрения за нарушаване против защитник в зелено. Голът не тормози момчетата на Емил Георгиев и единствено 10 минути по-късно те изравниха. Точен бе Петър Кирев, който бе изведен очи в очи с вратаря на противника от Никола Георгиев и технично плъзна топката в близкия ъгъл.
 Левски - Лудогорец (Деца) @@@
“Момчетата играха добре, можехме да спечелим, само че и равенството бе задоволително, с цел да отстраним противника. Всички сме доста щастливи. Момчетата заслужиха този успех с доста труд и класирането на край е премия, която те заслужиха”, разяснява след края на срещата Емил Георгиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР