След успехa на анимационния сериал X-Mен97, който се излъчва в

...
След успехa на анимационния сериал X-Mен97, който се излъчва в
Коментари Харесай

Започва работата по новия Х-мен, Майкъл Лесли ще пише сценария

След успехa на анимационния сериал " X-Mен " 97 ", който се излъчва в платформата " Дисни плюс ", Marvel Studios задвижват нещата по новия филм за " X-Mен ", написа Deadline.

Сценаристът на " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии " Майкъл Лесли е първият член на екипа, за който стана ясно, че се включва в плана.

Продукцията е в начален етап на разработка, като към момента не е определен нито актьорски състав, нито режисьор, който ще се заеме със фотосите.

Този план се трансформира в един от главните цели за студиото след стачките, които блокираха Холивуд. Въпреки това, продуцентите увериха, че няма да бързат с реализацията му и ще отделят колкото време е нужно, с цел да подберат добър екип. 
 Снимка: Getty Images
Новината, че Marvel са почнали създаването на нов игрален филм, сигурно ще развълнува почитателите на франчайза, които се молят за това от години. След разочарованието от последната екранизация Dark Phoenix, вселената на мутантите трябваше да бъде преобразена.

Тази вест идва след големия триумф на анимационния сериал " X-Meн " 97 ", който освен беше с огромен рейтинг в стрийминг платформата, само че и си завоюва някои от най-хубавите мнения за продукция на Marvel през последните години. Това потвърди, че героите към момента са доста скъпи за феновете, което е и добра ниша за основателите.

На хоризонта се задава и екшън комедията " Дедпул и Върколака ", известна още като " Дедпул 3 " ( " Deadpool&Wolverine " ). В нея Райън Рейнолдс още веднъж облича костюма на Дедпул и застава до дългогодишния си другар Хю Джакман, който ще извади ноктите на Върколака. Очаква се, че продукцията, която ще събере герои като Уейд Уилсън и Джеймс " Логан " Хаулет, да обере овациите на феновете.
 Снимка: Getty Images
Майкъл Лесли, един от ветераните измежду сценаристите, е измежду най-търсените в промишлеността. Миналата есен той оказа помощ на Lionsgate да възобнови франчайза за " Игрите на глада ", проведени от Капитола. Той е и част от екипа на дълго чаканото продължение на поредицата " Зрителна машинация ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР