След уикенд на ответни удари, Съединените щати в неделя предупредиха

...
След уикенд на ответни удари, Съединените щати в неделя предупредиха
Коментари Харесай

САЩ предупреждават за по-нататъшно отмъщение, ако подкрепяните от Иран милиции продължат атаките си

След уикенд на ответни удари, Съединените щати в неделя предизвестиха Иран и милициите, които въоръжава и финансира, че ще извършат повече офанзиви, в случай че силите му в Близкият изток продължава да бъде ориентиран, само че че не желае „ отворена военна акция “ в целия район.

„ Ние сме подготвени да се оправим с всичко, което която и да е група или която и да е страна се опита да пристигна към нас “, сподели Джейк Съливан, консултант по националната сигурност на президента Джо Байдън.

Г-н Съливан сподели, че Иран би трябвало да чака „ бърз и мощен отговор “, в случай че той, а не някой от неговите пълномощници, „ избере да отговори непосредствено ” против Съединени американски щати.

Той насочи предизвестията по време на поредност от изявленията за телевизионни новинарски излъчвания, откакто в събота Съединени американски щати и Обединеното кралство удариха 36 цели на хутите в Йемен.

Иран -подкрепяни екстремисти са стреляли против американските и интернационалните ползи неведнъж след войната Израел-Хамас.


 

Въздушно нахлуване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР