След участието си в Еуфория Зендая не само придоби още

...
След участието си в Еуфория Зендая не само придоби още
Коментари Харесай

Зендая попада в любовен триъгълник и света на тениса

След присъединяване си в " Еуфория " Зендая освен закупи още по-голяма известност, само че и се трансформира в една от обичаните актриси на мнозина.
 Challengers, Зендая, Лука Гуаданино и новата сантиментална драма на италианеца
Зендая и каква е връзка й с тениса

Подсказваме - обвързвана е с Лука Гуаданино

Ето за какво всеки един идващ филм, с който актрисата се захване, провокира огромен интерес у почитателите ѝ. Последният подобен е сантименталната спортна комедия на Лука Гуаданино - Challengers.

Таши Дънкан (Зендая) е измежду най-големите звезди в тениса, като тя знае по какъв начин да печели освен на корта, само че и отвън него. Една травма обаче заплашва да приключи кариерата ѝ, по тази причина тя бързо насочва вниманието си към това да бъде треньор.

Отдава ѝ се страхотна опция да направлява своята половинка, която също е тенисист, на турнира Challenger. Нещо, което е огромна крачка обратно и за двамата в случай, че досега са играли в шампионати от Големия шлем.

Става обаче доста забавно, когато Таши схваща, че на шампионата ще взе участие и едно от нейните някогашни гаджета. Трейлърът ни загатва, че по този начин ще се роди един любовен триъгълник. В функциите на кандидатите за сърцето ѝ ще видим Джош О`Конър и Майк Файст.

Challengers е по кината от 15 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР