След участието на министър Комитова вчера в предаването Денят започва,

...
След участието на министър Комитова вчера в предаването Денят започва,
Коментари Харесай

Финансовият директор на Автомагистрали-Черно море: Оставаме в стачна готовност

След присъединяване на министър Комитова през вчерашния ден в предаването " Денят стартира ", през днешния ден чуваме и мнението на компаниите. По тематиката какво разплаща и какво дължи страната на " Автомагистрали " - Черно море през вчерашния ден тя съобщи: " Ние обещахме по отношение на някои административни неуредици, по отношение на някои проблеми, които те имат с контракта, наддоговорени суми и прочие, загубихме повече време в сравнение с предполагахме, само че от през вчерашния ден тези пари вървят към " Автомагистрали - Черно море ", уповавам се през днешния ден те да си ги получат ".

Своето мнение по тематиката в " Денят стартира " през днешния ден изрази Петя Стоянова от " Автомагистрали " - Черно море, като разгласи, че през днешния ден митинги няма да има, само че протестната и протестна подготвеност остава.

Тя изясни, че днешният митинг е бил във връзка обещанието до 8 октомври " Автомагистрали " - Черно море да получат 9 млн. и 200 000, което е 1/4 от дължимата сума. " Това не се случи. Нямахме и никаква форма на връзка. " Тя акцентира, че по техния контракт няма наддоговорени суми и в този смисъл изявлението на Виолета Комитова не дава отговор на истината.

Стоянова добави, че техният контракт е за 65 млн. и те не са надхвърлили тази сума. До момента по сметките са преведени 9 млн. и 200 000. Тя добави, че от февруари до вчерашна дата е имало и частични, междинни заплащания. Остава да бъдат преведени 28 млн.

Петя Стоянова акцентира, че в контракта ясно са указани гаранционните периоди и е съобразена с нормативните условия за този тип обекти, като по този метод опроверга изявлението на Комитова, съгласно която гаранции няма.

Тя сподели още, че остават в протестна подготвеност, тъй като не е ясно по какъв метод ще си получат парите.

Вижте още детайлности във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР