След участието на Мая Манолова нека зрителите да си поемат

...
След участието на Мая Манолова нека зрителите да си поемат
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Когато хората страдат, те се обръщат към Борисов

След присъединяване на Мая Манолова дано феновете да си поемат мирис. Това се первъна в сатирично-логорейно шоу. Нещо сред ”Искрено и персонално ” и ”Море от обич ”. Малко се говореше за политика.
Така стартира гостуването на Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Българската национална телевизия тази заран.

" Когато ГЕРБ подаваше оставка, Манолова стоеше на зам.-председателското място в Народното събрание. Тя предложи, по нейни думи, Делян Пеевски за началник на ДАНС. Тя наскърбяваше българските жители пред огражденията. Сега да приказваш, че си част от гражданското общество, единствено тъй като искаш да се докопаш до властта, е неетично по отношение на българския гласоподавател ", уточни още Атанасова.

Острите мнения след гостуването на Манолова от страна на Атанасова не стопираха дотук. Тя изрично съобщи, че не е значима технологията на осъществяване на самите избори. Важно по думите на Атанасова е доверието на гласоподавателите.

" Българският народ е прагматичен, умен. Винаги залага на този, на който има доверие. Не инцидентно ГЕРБ има толкоз победи. Когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Трябва ли да разясня всички случаи, в които той персонално се е намесвал? ", попита Атанасова в ефир.

Тя прикани тази заран да се завърши с тематиката за честността на изборите. Спомена аферата " Костинброд ". Атанасова изрично съобщи - от ГЕРБ до момента не са организирали избори. Единствените са били президентските, които партията е изгубила, откакто техния претендент Цецка Цачева бе победена от Румен Радев.

" Политици с опит да разясняват, че само и единствено гласоподаване по пощата или машинно гласоподаване ще спасят процеса, е несериозно. Във всяка една изборна комисия има представители на всички политически партии. Има покровители, наблюдаващи. Манолова неслучайно прикани да има наблюдаващи от придвижвания като нейното. Да, няма нищо неприятно - да се включат колкото се може повече политически ангажирани хора. Видеонаблюдението е неуместно - с цел да се реализира, нали някой би трябвало да следи ", уточни Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР