След убийството: Проверяват информацията в телефона на Алексей Петров.До момента

...
След убийството: Проверяват информацията в телефона на Алексей Петров.До момента
Коментари Харесай

След убийството: Търсят нова информация в телефона на Алексей Петров

След убийството: Проверяват информацията в телефона на Алексей Петров.

До момента няма нито обвинен, нито задържан, както като гарант, по този начин и като директен причинител.

Близо четири месеца след убийството на Алексей Петров – назначиха експертиза на телефона на предприемача. Това разгласи административният началник на СГП Илиана Кирилова.

„ При отваряне на телефона, евентуално ще бъдат запълнени някои празноти в следствието или ще получим нова информация. Телефоните са отражение на живота ни и дават много информация ”, уточни тя.

Административният началник на СГП посочи, че мъчно са открити движимости лица, които да „ отворят ” телефона на Петров. Все още не е известно след какъв брой време експертизата ще бъде подготвена.

61-годишният предприемач бе погубен в столичния квартал „ Драгалевци “, на пътя, който води към хижа „ Алеко “. Сигналът за стрелбата бе получен в Министерство на вътрешните работи в 12.20 ч. на 16 август.

При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с Петров. Седмица след покушението от Министерство на вътрешните работи обрисуваха водещите версии – възмездие или задължения, издирването на причинителите и поръчителите продължава.

Две огнестрелни рани – в тялото и в главата – са предизвикали гибелта на Алексей Петров.

По предприемача е стреляно с автоматизирано оръжие със специфични муниции – патрони с хидрошоков резултат. Това демонстрират резултатите от съдебномедицинската експертиза.

При покушението против предприемача пострада и жена.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР