След убийството на две млади жени на столичния булевард Черни

...
След убийството на две млади жени на столичния булевард Черни
Коментари Харесай

Адв. Марковски: Трудно се доказва полицейски чадър. Наркотиците в колата на Семерджиев ще утежнят положението

След убийството на две млади дами на столичния бул. " Черни връх " - каква би трябвало да бъде съответната присъда?

" Това, че сме юристи, не значи, че не сме част от гражданското общество и нямаме лично мнение. Ако се потвърди виновността на господин Семерджиев - наказването при всяко едно състояние би трябвало да е в горния указател, т.е. да бъде насочено към оптималния размер. Има закрепен най-малко от 5 години, глобата варира в диапазон 5-20 години. В никой случай не би трябвало да изключваме функционалността за невиновност. Но доколкото виждам от информацията по медиите, виждам изобилен комплект от доказателства ", сподели юрист Димитър Марковски в студиото на " Денят ON AIR ".
По думите му откритите опиати в колата му могат съществено да утежнят правното състояние.

" Държането на сходен тип наркотични субстанции е закононарушение, въпреки това - това наумява и за негова приложимост, като излезе химичният разбор на кръвната проба, в случай че се откри, че има подобен тип наркотично вещество в неговия организъм, неизбежно ще докара до покачване на по-тежкото обвиняване, че той прави това действие след приложимост на наркотични субстанции ", добави адв. Марковски в ефира на Bulgaria ON AIR.
Той е безапелационен, че е право на всеки един обвинен да стартира разнообразни защитни тези и версии.

" При тези данни - открита обувка на местопроизшествието, запис от видеокамери, на които се открива, че лицето, което слиза от колата и се отдалечава бяга с една маратонка, е един добър доказателствен първичен актив. Фактът, че там има магистрат, оглежда какво става - това държание е малко необичайно. Трябва да се откри връзката сред този прокурор и господин Семерджиев, в случай че има такава ", акцентира юристът.
Марковски разясни, че в случай че се откри връзка сред чиновници на Министерство на вътрешните работи и обвинения някогашен футболист на " Левски ", ще има тежки санкции.

" Недопустимо е едно действие, когато се реализира от длъжностно лице, каквото е всеки един от структурите на Министерство на вътрешните работи, магистрат. 50 постановления? Това е фрапантно, това несъмнено е казус, в случай че се направи информация в историята на автомобилната администрация. Това е цялостен връх ", добави той.

Попитан по какъв начин се потвърждава полицейски чадър, юрист Марковски отговори: " Трудно се потвърждава и ще е предизвикателство за проверяващите. Няма закононарушение, което да не оставя следи след себе си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР