След убийството му двамата братя влезли през дупката в оградата

...
След убийството му двамата братя влезли през дупката в оградата
Коментари Харесай

Правят експеримент на границата откъде е застрелян полицаят Бъчваров

След убийството му двамата братя влезнали през дупката в оградата и пробвали да убият и военния от патрула. Тези очевидно са изпълзели от дълбините на генофонда, заяви Борислав Сарафов

Утре на мястото на убийството на българския граничен служител на реда Петър Бъчваров ще бъде извършен следствен опит с присъединяване на български и турски специалисти, с цел да се види от кое място тъкмо са създадени изстрелите. Това заяви шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Той описа детайлности за двамата братя, арестувани от турските управляващи.

„ Понеже познавам в елементи доказателствата по делото от българска страна, мога да кажа, че са били извънредно арогантни, нагли и брутални. След убийството на служителя на реда са влезнали през дупката и са се пробвали на българска територия да убият военния от патрула. И единствено изстрелите от негова страна са ги предиздвикали да се върнат назад в турска територия. Изключително безочливо, брутално, надменно закононарушение. Така че не мисля, че ще получат леко наказване, не мисля, че са невменяеми и не могат да носят отговорност ", сподели Сарафов.

Той не чака данните за душевен проблеми на двамата братя да смекчат присъдата. „ Тези лица очевидно фактически за изпълзели от дълбините на генофонда, само че това по никакъв метод не омаловажава действието и смъртоносния резултат - те са умъртвили български граничен служител на реда и се надявам, че те ще получат заслуженото, евентуално от турския съд, само че ние ще предоставим нужните за това доказателства ", сподели Борислав Сарафов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР