След твърденията, че раждането на Лилибет Даяна ги е накарало

...
След твърденията, че раждането на Лилибет Даяна ги е накарало
Коментари Харесай

Наистина ли Меган Маркъл иска да заснеме филм за Кейт Мидълт...

След изказванията, че раждането на Лилибет Даяна ги е предиздвикало да възобновят контакт, наподобява, че херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс са сближили още повече.

Според източник на Us Weekly Кейт Мидълтън и Меган Маркъл си поддържат връзка все по-често, а някои от диалозите са свързани и с обща работа.

„ Меган и Кейт в действителност се схващат доста добре и поддържат контакт по-често “, твърди доближен пред изданието и споделя още: „ Меган беседва с нея за съдействие по план за Netflix, документален филм, който ще подчертае благотворителната активност на Кейт и голямото въздействие, което e постигнала с нейната филантропия. “

Ако планът в действителност се получи, той евентуално ще бъде част от договорката на Меган Маркъл и принц Хари със стрийминг колоса Netflix, предават от Marie Claire. Не е ясно дали Кейт в действителност ще одобри концепцията, само че кралският източник твърди, че я обмисля.

„ Кейт е доста поласкана и всичко сред тях е доста позитивно “, добавя доближеният.

През април принц Хари и Меган Маркъл оповестиха първата си документална поредност за Netflix, Heart of Invictus, отдадени на игрите Invictus – интернационално спортно съревнование за военни ветерани, потърпевши при работа. Продукцията ще наблюдава подготовката на събитието в Хага 2020, изместено за 2022 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР