След цяла седмица в Обиталището, Резервите се изправиха в безмилостна

...
След цяла седмица в Обиталището, Резервите се изправиха в безмилостна
Коментари Харесай

Чакалов е новото попълнение в племето на Безстрашните в „Игри на волята: България”

След цяла седмица в Обиталището, Резервите се изправиха в безмилостна борба един против различен на Арената в “Игри на волята: България ” . Залогът пред тях беше повече от огромен – единствено най-хубавият получи опцията да влезе в огромната игра и да стане част от едно от титулярните племена.

Чакалов потвърди своите сложни умения в съставените елементи за мощ, баланс и предвидливост в подреждането на пъзел, което го трансформира в победител. Той беше изправен пред алтернативата да избере 300 гроша за себе си и две големи пици за гладните Резерви или да се причисли към едно от племената. Без да се поколебае, Чакалов стана новото попълнение в племето на Безстрашните, които изгубиха един от своите играчи в елиминационната борба предходната седмица.
 Игри на волята NOVA
Задаващият се съвет на Резервите провокира разгорещени диалози в племето . Второто място в борбата завоюва имунитет на Алекса и му подсигурява още една седмица на Обиталището. Иван, от своя страна, помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях, тъй като няма физическата опция да се състезава и да продължи напред в играта.
 Игри на волята NOVA
На нощната капитанска борба Генчо, Валери и Гого се изправиха един против различен в борба за умелост, съгласуваност и експедитивност. Ловкостта на Генчо не се оказа негова мощна страна, а играта го затрудни още през цялото време. Валери първи подреди своето домино, само че не помни една от плочките си, което даде опция на Гого да завоюва играта. На финала хладнокръвието на Валери му отреди първото място и правото да избира сред преимущество за себе си или такова за цялото племе. Той избра да зарадва Безстрашните с скъпа преднина в утрешната номинационна борба.
 Игри на волята NOVA
Как ще се оправят племената в утрешния конфликт? Кое ще бъде първото номинирано племе? Ще се приобщи ли Чакалов към Безстрашните? Ще предлагат ли запасите Иван? Какви непредвидени събития ще приготви предаването за феновете и участниците, вижте на следващия ден вечер в „ Игри на волята: България “ в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР