След цели шест месеца издирване, мъж от Луизиана, САЩ, успя

...
След цели шест месеца издирване, мъж от Луизиана, САЩ, успя
Коментари Харесай

Кучето Беър, отнесено от ураганен вятър, но успяло все пак да открие стопанина си

След цели шест месеца търсене, мъж от Луизиана, Съединени американски щати, съумя да откри своя домакински любим, който изчезва по време на урагана Ида - унищожителен вихър в Атлантическия океан. В опит да избяга от естественото злополучие през месец септември, Харисън Сибли потегля от вкъщи си, с цел да откри леговище на по-безопасно място при свои близки дружно с 10-годишното си куче Беър.

Обаче до момента в който Сибли бяга от бурята, той губи домашния любим, който е отвеян от урагана.

Съкрушеният притежател стартира да търси кучето по всевъзможни способи. Дори основава Фейсбук група, с която да подкрепи своето начинание.

В последна сметка, най-голяма помощ в търсенето на Беър се оказват дроновете и охранителните камери. Именно с помощта на тях, домашният любим е видян за първи път през януари. А от няколко дни насам той към този момент е при своя собственик.

Развълнуваният Харисън споделя: " Изминаха толкоз месеци, в които бях разграничен от Беър. Беше ми извънредно тежко, само че в същото време всичко това ми оказа помощ да израстна като персона. Защото към този момент съзнавам значимите неща в живота. И в този момент съм просто благополучен да прегърна още веднъж своето куче. " И приключва, че ще почерпи Беър с огромна пържола послучай завръщането му.

А Джими Холшър, с помощта на чийто дрон Беър е открит споделя: " Никога не съм си представял даже, че ще употребявам дрона си за търсене на куче. Но историята на трикракия Беър в действителност ме докосна ", описват от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР