След трудностите, през които Деми Ловато премина през последните години,

...
След трудностите, през които Деми Ловато премина през последните години,
Коментари Харесай

Има ли връзка Деми Ловато

След компликациите, през които Деми Ловато мина през последните години, най-накрая изгря слънце и за нея. Певицата е по-щастлива от всеки път, а причина за това е новата страница в живота ѝ, която отваря. А основният провинен, несъмнено, е любовта.
 Деми Ловато, “Skin of My Teeth”, Holy Fvck и по какъв начин продължава борбата с опиатите за певицата, до момента в който записва новия си албум
Как продължава борбата с опиатите за Деми Ловато

Всичко в името на кариерата

Изпълнителката на " Sorry Not Sorry " е почнала нов романс със собствен сътрудник.

Човек, непосредствен до Деми разкрива пред People, че в този момент тя се среща с музикант. " Тя е в действителност щастлива и в здрава връзка ", споделя източникът и акцентира: " Той е страховит човек. "

В момента 29-годишната певица интензивно се приготвя за издаването на осмия им студиен албум Holy Fvck с 16 песни, като безспорни любимци са " Skin of My Teeth " и " Substance ".

По-рано тази година Ловато изрично съобщи, че в никакъв случай не е била по-сигурна в себе си и музиката, която прави. А албумът приказва самичък за себе си.

Звездата приказва изцяло искрено пред Rolling Stone за издаването на " fiimy (f..k it, miss you) ", колаборация с Матю Кома от групата Winnetka Bowling League. Тогава тя разкри, че парчето е въодушевено от действителния живот. " Направихме песента при започване на предходната година, тъй че мина известно време. Днес се усещам добре сама, само че несъмнено имах своя печален миг, сигурно ", споделя тя през февруари.

" Понякога пиша песни и до момента в който ги пусна, съм със напълно друго мислене. Независимо от това, в даден миг това бяха откровените думи, идващи от сърцето ми, от мястото, където бях в този миг, " споделя тя и добавя: " Никога не подценявам предишното и това по какъв начин съм се чувствала тогава. Нося текстовете на песните си като почетен знак: " Да, това е, през което съм предходна. "

Междувременно, това да се усеща добре в кожата си сама е нещо, което Деми научава по време на пандемията.

" Станах по-сигурна в индивида, който съм. Беше просто време, което трябваше да прекарам сама, тъй като се усещам по този начин, като че ли целият ми живот - добре, не целият ми живот, само че откогато започнах да излизам с някого - постоянно се срещах с някого или бях във връзка. Последните две години бяха в действителност трансформиращи за мен ", продължава Ловато.
 Деми Ловато, половата ѝ ориентировка и новата смяна в местоименията, с които се дефинира
Неочаквана смяна за Деми Ловато

Нови решения за половата ѝ ориентировка

През март 2021 година певицата направи огромно разобличаване пред почитателите си. По време на епизод на подкаста The Joe Rogan Experience тя съобщи, че е пансексуална. " Сега съм толкоз гъвкава и част от повода за това е, че бях супер затворена ", споделя тогава тя на водещия. " Чух някой да назова LGBTQIA+ общността азбучна мафия. Аз съм част от азбучната мафия и се гордея ", отсича Деми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР