„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се

...
„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се
Коментари Харесай

Борисов с прогноза: След тези сега ще има катастрофа

„ След Тройната коалиция на Станишев имаше голяма съсипия, само че се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма съсипия, само че отново се справихме. След тези в този момент ще има злополука. Това е моята прогноза. Радвам се, че се схванаха и сглобиха нещо, каквото и да е. Това е единственият метод да имаме постоянно държавно управление ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция.

По думите му членовете на ГЕРБ по никакъв метод не отстъпват на представителите на така наречен партии на смяната.

„ Ще създадем всичко допустимо и в ЕНП да очертаем правилата на център - „ дясно ". В изявлението на Петков ме впечатли това, че ще върнат смисъла на израза " депутат " - единствено за един ден върнаха визията ни за депутат - демонстрираха, че са богоизбрани. Навсякъде влизаме със зелен документ, единствено за Народното събрание не вкараха това предписание ", сподели Борисов. Според него това, че депутатите не влизат в Народното събрание със зелен документ е двоен стандарт.

Относно настояването от ГЕРБ да освободи офисите в НДК, Борисов съобщи следното: „ 1/3 от постройката, където са офисите, тъне в съсипия. Няма искащи да отидат там. А те идват да ни тормозят ".

Той бе безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа държавно управление, в което участва Бойко Рашков, който дефинира като „ еманацията на комунистическите следствени служби ". „ Никой не чака от нас сходна поддръжка. Иначе какво ще излезе? Че всички харесваме тези хора. Но, не - ние не ги харесваме! ", акцентира водачът на ГЕРБ.

„ Ще дадем толеранс на новия кабинет, само че в случай че тръгнат да теглят милиарди, какъв толеранс да им дадеш? Ако имат верни политики, ние ще ги поддържаме. Искаме единствено да върнат цените, каквито бяха при нас. Сега токът е три пъти по-скъп. Дано новият министър да контролира тези неща. Навремето аз подадох оставка поради 15% повишаване на електрическата енергия ", разяснява още Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР