„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се

...
„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се
Коментари Харесай

Борисов се закани: Аз ще изправя срещу Киро и Асен армия от хора с по-добри CV-та, по-красиви и умни

„ След Тройната коалиция на Станишев имаше голяма съсипия, само че се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма съсипия, само че отново се справихме. След тези в този момент ще има злополука. Това е моята прогноза. Радвам се, че се схванаха и сглобиха нещо, каквото и да е. Това е единственият метод да имаме постоянно държавно управление ", сподели Борисов.

" Народът е споделил: " Който нож вади, от нож умира ". Ние имаме нашите разбирания, имаме вяра в Бога, Библията, християнските полезности - мюсюлманите пък в техния господ. Тези, които желаят да живеят друго, имат същите права като останалите. Не желая да залитате, да се отнасяте с ненавист и неуважение, тъй като това не е вярно ", съобщи Борисов, обръщайки се към бойковците си.

„ Ще създадем всичко допустимо и в ЕНП да очертаем правилата на център - „ дясно ". В изявлението на Петков ме впечатли това, че ще върнат смисъла на израза " депутат " - единствено за един ден върнаха визията ни за депутат - демонстрираха, че са богоизбрани. Навсякъде влизаме със зелен документ, единствено за Народното събрание не вкараха това предписание ", сподели Борисов.

Експремиерът не пропусна да разяснява и случая с вестник " Труд ": „ През 1944 година е било тъкмо по този начин - минавало се е и през редакциите на медиите. Когато " Труд " е писал против нас, никой не им е ходил в офисите да ги гони. Това е смисълът на властта и опозицията "

Борисов е безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа държавно управление, в което участва Бойко Рашков, който дефинира като „ еманацията на комунистическите следствени служби ". „ Никой не чака от нас сходна поддръжка. Иначе какво ще излезе? Че всички харесваме тези хора. Но, не - ние не ги харесваме! ",

Той отхвърли да направи прогноза какъв брой би изкарал новият кабинет, " тъй като това може да реши единствено народът ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР