След Тройната коалиция имаше огромна разруха, след тези ще има

...
След Тройната коалиция имаше огромна разруха, след тези ще има
Коментари Харесай

ГЕРБ единствена може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция

След Тройната коалиция имаше голяма съсипия, след тези ще има злополука, предвижда Борисов
„ Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални полезности, мощно вярваща в Бога, с християнската полезности, а тези от други етноси и религии видяха в нас приемливост “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на форума на Младежи - ГЕРБ в Пампорово. 

 „ ГЕРБ се потвърди като патриотична и консервативна партия, пазейки националната сигурност на България. Това е нашата идеология! ГЕРБ-СДС е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено съединената ляво-либерална коалиция! “

„ Любопитен съм по какъв начин ще ръководят хора, изгубили изборите по един жесток метод. Как водачи на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – водачи, които техни гласоподаватели желаеха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, в този момент ще управляват; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20% “, попита Бойко Борисов.

Той цитира думи от Библията: " Който вади нож, от нож умира ".

Лидерът на ГЕРБ прикани да не се отива в прекаленост. „ Мисля, че няма други партии с изключение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, които са център-десни. Избирателите на ДСБ наказаха партията си, тъй като са преговаряли с Българска социалистическа партия и влизат де факто с ръководство с тях “, акцентира Борисов.

„ В ГЕРБ има войска от младежи, учили в чужбина. Разликата с Политическа партия е, че те не са нарушавали Конституцията на България. Тези хора, които споделят, че с леви ограничения може да има дясна идеология “, акцентира той.

Според него за 8 месеца не е имало нито една инвестиция. Има спад с 64% на вложенията.

„ След Тройната коалиция на Станишев имаше голяма съсипия, само че се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма съсипия, само че отново се справихме. След тези в този момент ще има злополука. Това е моята прогноза “, сподели водачът на ГЕРБ.  По думите му членовете на партията по никакъв метод не отстъпват на представителите на така наречен партии на смяната.

Борисов счита, че Радев „ държи цялата силова машина - Министерство на вътрешните работи, ДАНС, ГДБОП “ и счита, че бъдещето държавно управление ще е под цялостен негов надзор.

Той акцентира, че в изявлението на Петков го е впечатлило, че ще бъде върнат смисъла на израза „ депутат “ - единствено за един ден демонстрираха, че са богоизбрани - Навсякъде влизаме със зелен документ, единствено за Народното събрание не вкараха това предписание “, сподели Борисов.

Очкавайте детайлности!  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР