След три успешни издания, на 19 септември в 9:30 ч.

...
След три успешни издания, на 19 септември в 9:30 ч.
Коментари Харесай

За поредна година bTV подкрепя каузата Run2Gether и хората с различни възможности

След три сполучливи издания, на 19 септември в 9:30 ч. на Националния стадион „ Васил Левски “, ще бъден даден стартът на – благотворителна самодейност, която има за цел да разпространява спорта измежду хора с разнообразни благоприятни условия. За поредна година bTV Media Group застава зад идеята с емблематичните си лица – водещите Мария Савкова и Валери Генов и харизматичната Прея, част от бедна на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, които ще бягат един до друг със свои сътрудници и всички българи с огромни сърца и разнообразни благоприятни условия. Подпомагане на хора от уязвими групи в обществото е част от задачата на медийната група и главно обръщение на обществено виновния й план „ Добрият образец “.

Събраните средства от благотворителното тичане ще се употребяват за образуване на регулярни безвъзмездни приспособени образования за хора с разнообразни благоприятни условия в JAMBA хъб на опциите. Обученията са за рационализиране на професионалните качества на претендентите за работа и устойчивото им включване в пазара на труда. Със средствата, генерирани до момента в Run2Fether България, както и с поддръжката на бизнеса и Столична община, Район „ Лозенец”, в края на месец септември ще отвори порти Адаптиран Кариерен Хъб на общински парцел от 224 кв. м. в квартал Лозенец, който ще се трансформира в съвременен център на многообразието, пространство с приспособена обучителна база, място за обществено и икономическо включване.

Състезателното трасе на Run2Gether България 2021 е общо 5 км, като включва и елементи от Борисовата градина. Тази година ще се извърши и времеизмерване за всички бягащи. Събитието дава обещание вълнуващо прекарване за всички участници, нови изненади и другарства, а в дълготраен проект – смяна на настройките към хората с разнообразни благоприятни условия в обществото.

За регистрация в бягането с идея:

И тази година зад самодейността ще застанат и доста всемирски лица като посланици, измежду които Биляна Йотовска, Зоя Чавдарова, Ивайло Захариев, Йоана Драгнева, Краси Георгиев, Лазар Радков, Луиза Григорова, Мария Илиева, Мария Гроздева, Мануела Малеева, Михаела Маевска, Надя Младенова, Стела Енева, Яна Маринова.

Организатор на бягането с идея е и се реализира с генералната поддръжка на Посолството на Съединени американски щати в България и София – Европейска столица на спорта. bTV Media Group е общоприет медиен сътрудник.

За Run2Gether:

През септември 2017-а българската неправителствена организация Фондация,,Сошъл Фючър‘‘ и тяхната идея JAMBA станаха сътрудник с тайландската организация Клондинсор Ко, учредена от Чачай Афибанпоонпон, уредник на най-успешното тичане с идея в света – Run2Gether.

Вече над пет години, това е най-голямото обществено събитие в Банкок, Тайланд.

" Това не е просто тичане. Това е събитие, което трансформира животи!”, Чачай, създател.

За JAMBA:

Фондация,,Сошъл Фючър” е юридическото лице, стоящо зад идеята – JAMBA. Екипът ѝ разпознава казуса с включването в пазара на труда като едно от най-големите провокации пред хората с разнообразни благоприятни условия. А неговото разрешаване, като причина за повишение на икономическото положение на популацията и увеличението на броя стопански дейните българи. Целият опит и работа в тази сфера на Фондацията демонстрира какъв брой изключителни са хората с разнообразни благоприятни условия, какъв брой огромен капацитет имат те и че в действителност най-големите провокации за тяхната интеграция са равният достъп до качествено обучение, приспособено професионално образование и включване в пазара на труда, които са есенциални за всеки човек.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР