След три години пауза, феновете най-накрая ще могат да се

...
След три години пауза, феновете най-накрая ще могат да се
Коментари Харесай

Публикуван е новият трейлър на Call of Duty: Black Ops 4

След три години пауза, почитателите най-сетне ще могат да се насладят на идващото попълнение в известния франчайз Call of Duty – Black Ops 4 (или стилизирано IIII). Любопитните могат да се си пуснат и новия филмов откъс на играта, презентиран на Gamescom събитието.

Интересното е, че фрагментите от видеото са извадени непосредствено от районен съд изданието на играта (както ясно и тъкмо е декларирано). Това е ненадейно, като се има поради изключителната известност на Black Ops франчайза измежду конзолите. Изглежда издателят Activision желае да се концентрира и върху по-традиционното прекарване с мишка и клавиатура. Това не значи, че ще можете да играете сингъл-плеър акция – още веднъж няма да има такава. Но пък ще бъде включена поддръжка за няколко монитора и 4К резолюция, както и надзор върху FPS-ите.

Това, което виждаме на филмовия откъс, е доста прецизна пукотевица, както и гневен каскаден екшън. Освен това разработчикът е решил да продължи с въвеждането на нови откачени технологии и джаджи – във видеото е включен и автоматизиран сухопътен дрон и изстрелвач на мини.



Call of Duty: Black Ops 4 излиза на 12-ти октомври извънредно в Blizzard Battle.net магазина за Xbox One, PlayStation 4 и районен съд. Играта ще коства €60 и Deluxe изданието ще е по-скъпо. Имайте поради обаче, че то ще е единственият метод да се сдобиете с DLC-тата в бъдеще.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР