След три часа и 20 минути изключително силна и разнообразна

...
След три часа и 20 минути изключително силна и разнообразна
Коментари Харесай

Отличен Григор Димитров не успя да преодолее Стан Вавринка

След три часа и 20 минути извънредно мощна и разнообразна игра в два поредни дни първата ракета на България Григор Димитров не съумя да преодолее швейцареца Станислас Вавринка и загуби на " Ролан Гарос " в три тайбрека с 6:7 (5), 6:7(4) и 6:7 (8).

Двубоят сред двамата бе пресечен в петък вечерта поради рухването на тъмнината на корта с преднина на Вавринка. Въпреки напъните и показаното необикновено израстване в играта си, на идващия ден Димитров напусна шампионата като за следващ път не съумя да премине в четвъртия му кръг.

Това бе неговото девето присъединяване на шампионата в Париж.

Макар техническите резултати в мача да бяха в интерес на Димитров, а противникът му да позволи голям брой непредизвикани неточности, решаващи се оказаха осъществените асове от швейцареца.

Българинът предложи поредност от зрелищни отигравания наоколо до мрежата и къси топки, с което показва смяна в играта си. При някои от тях единствено малшансът наклони везните в интерес на швейцареца. Димитров сподели и постоянна душeвност, същински хъс за победа, само че тя в последна сметка отиде в актива на Вавринка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР