След трагичната загуба на Карлос Марин от IL DIVO, който

...
След трагичната загуба на Карлос Марин от IL DIVO, който
Коментари Харесай

IL DIVO идват в София с The Greatest Hits Tour в памет на Карлос Марин |

След трагичната загуба на Карлос Марин от IL DIVO , който си отиде през декември едвам на 53-годишна възраст, останалите членове на мултинационалната група – американският тенор Дейвид Милър , френският поп артист Себастиен Исамбард и швейцарският тенор Урс Бюлер , ще продължат с турнето си, което ще премине в символ на респект към Марин. Световната обиколка, оповестена по-рано като „ For Once in My Life Tour “ , ще прерасне в огромно турне с най-големите шлагери и ще включва специфичен посетител, баритона Стивън Лабри. 34-годишният артист с мексикански корени, роден в Далас, се подрежда измежду петте водещи лирични баритони, които съгласно реномираното издание Opera News би трябвало да се преживеят онлайн. Турнето ще бъде изпълнено с шлагери на IL DIVO от техния голям азбучник и дава обещание невероятна театрална продукция. Всички билети от в началото плануваните дати остават годни за концертите през 2022 година В София чакаме популярните IL DIVO на 22 октомври в зала 1 на НДК.

„ Карлос беше персона по-голяма от живота, рядко срещана композиция от необикновено хубав, възвишен глас и безспорен, голям гений. Неговата пристрастеност, палавост и възприятие за комизъм бяха вълшебен, а смехът му постоянно би повдигнал всеки. Той беше обичан от милиони почитатели по целия свят и ние имахме шанса и достойнството да можем да пеем дружно с него толкоз доста години. Силно ще ни липсват неговата искреност, другарство и брилянтният му глас. В негова чест ще създадем фондация на Карлос Марин и ще отдадем респект на пеенето му в бъдещите ни изяви. Нека всички го запомнят с красивата му душа, невероятния му гений и дано вечно почива в мир “, споделят Милър, Исамбард и Бюлер в изказване.

Турнето поддържа техния десети студиен албум, For Once In My Life: A Celebration Of Motown (Decca Gold),, както и Фондация Карлос Марин.

IL DIVO е най-успешната класическа кросоувър група в интернационалната музикална история от самото си учредяване през 2003 година досега. С над 30 милиона продадени записи, 160 златни и платинени албума в 33 страни, те са и първите реализатори, съчетаващи ловко класическото оперно пеене с поп звучене, които имат дебютен албум преди всичко в класацията Топ 200 на Billboard. Едноименният първи албум IL DIVO е и завършек на 25-годишният връх на Led Zeppelin, които се изкачват на върха, без преди този момент да са имали комерсиален сингъл. Продуцентският нюх на Саймън Коуел, който събира IL DIVO дружно, се оказва непогрешим. Те вземат участие в Кралското вариететно шоу пред кралица Елизабет II, записват главната тематика за международната купа по футбол FIFA 2006, като я извършват пред повече от 1 милиард души, откриват концертите от турнето в Америка на именитата Барбра Страйсънд. Звездните моменти на IL DIVO не стопират.

Билетите за шоуто на IL DIVO в памет на Карлос Марин с най-големите им шлагери, което следва на 22 октомври в зала 1 на НДК в София, са на цени от 80 до 200 лева и са продажба в мрежата на Eventim, на касите на Билетен център НДК и онлайн на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР