След трагедията на снимачната площадка на „Rust“, която доведе до

...
След трагедията на снимачната площадка на „Rust“, която доведе до
Коментари Харесай

След трагедията: Алек Болдуин отново снима филм

След нещастието на снимачната площадка на „ Rust “, която докара до гибелта на Галина Хътчинс, той спря да се снима. Но 63-годишният артист е добре и в действителност се завръща на снимачната площадка.

„ Днес се върнах на работа за първи път от три месеца и половина и беше забавно “, разкри той в профила си в Instagram. Ако „ да се измъкне малко от Съединените щати “ му се отразява „ добре “, остава фактът, че децата му „ липсват “.

В момента артистът е в английския град Алтън, в Хемпшир, с цел да снима трилъра „ 97 минути “. Това е историята на похитен аероплан с задоволително гориво, с цел да издържи 97 минути във въздуха. Този филм е на Тимо Вуоренсола, прочут с„ Star Wreck: The Pirkinning “ или със сагата „ Iron Sky “.

Три месеца преди този момент Алек Болдуин и снимачният екип на кино лентата „ Rust “ бяха изумени от покруса. Операторът Галина Хътчинс беше инцидентно убита от револвер, който артистът използваше по време на фотосите. Това оръжие, което би трябвало да е със халосни патрони, не е било вярно тествано от оръжейника, нает на снимачната площадка. В изявление за канала ABC Алек Болдуин сподели, че не се усеща нито " отговорен ", нито " виновен " за нещастието.

Изпратеният на място доктор е подал тъжба за немарливост. Тя е ориентирана към няколко членове на екипа на кино лентата, в това число оръжейника Хана Рийд Гутиерес, първия асистент-режисьор Дейв Холс, шефа на PDQ Arms and Prop Сет Кени, който е продал хипотетичните фиктивни муниции, и Сара Закри. Алек Болдуин не е посочен в тази тъжба, написа rozali.com. Това е четвъртата тъжба, подадена от един от членовете на снимачния екип. Съдебното следствие към момента е в ход и макар че досега не е осъществен арест, не може да се изключи наказателно произвеждане.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР