След този апокалипсис, който оставиха Промяната, ще ни трябва неутрален

...
След този апокалипсис, който оставиха Промяната, ще ни трябва неутрален
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Перник: "Промяната" оставиха след себе си апокалипсис, финансист като Кирил Ананиев може да спести и пази парите на българите

" След този апокалипсис, който оставиха Промяната, ще ни би трябвало безпристрастен финансист, който умее да икономисва и да пази парите на българите. Такъв финансист е Кирил Ананиев. И не инцидентно го взех за министър ". Така стартира речта си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден е на среща със симпатизанти и членове в Перник. 
 
Той съобщи, че ръководството на ГЕРБ е помогнало за възобновяване на манастирите в региона. " На Политическа партия всичко им е схеми. А ние направихме водопроводи, канали, улици, кръгови, Струма, крайбрежията... ", разяснява още водачът на ГЕРБ. Борисов се спря и на казуса с незаконните мигранти, засилил се изключително през последните две години. Той съобщи, че в случай че Европа реши да върне бежанците към родните им места, тези хора ще минат още веднъж през България: " Тези хора бягат от война, само че когато са минали с всичките корупционни схеми, които две години вървят с цялостна мощ, ще задръстят центровете. Помня, когато палиха Харманли, Свиленград, Овча купел. Тогава с президента Ердоган направихме по този начин, че вие да не разберете защо става въпрос. Е, в този момент ще разберете. И тогава горчиво ще съжалявате за нас, само че то към този момент е свършило. Българите избраха Промяната, подведоха се по компроматите ".
 
" Сега за какво не се сещат услужливите медии да питат къде е някогашният министър на превоза?!... ", попита прочувствено той. " Две години хората слушаха розовите им фантазии, " битката с корупцията ", до момента в който не изнесоха милиарди към Русия. По лев ви обраха бе, перничани. За бензина и дизела. От тока ви обраха. Колко да ви оберат повече?! Бойко Рашков е претендент за народен представител от Перник. Така че ще бъде огромно задоволство да не го изберат ", съобщи още той.
 
" Истински се развличам с тези момчета. Асен Василев отиде в Казанлък и даде обещание, че ще им направи надземно метро, с което да си вървят на дискотека до Стара Загора. Я си запишете едно метро от Перник до Скопие, през Банкя, след това малко наляво и готово. А самолетът до Скопие помните ли какъв брой хвърча? Литна, кацна и завършиха. Толкоз. И тъй като видяха, че България няма собственик, не твърда, просто здрава ръка... Онзи ден закриха " Ванче Михайлов " клуба, който Кирил Петков откри. Вие схващате ли? ", разяснява Борисов.
 
" Ще ви създадем надземни метра - до Скопие, до Солун. Шегувам се. Ние като кажем нещо, хората идват и си го търсят от нас... Ама парите ги няма. Как да ви обещая, какво да ви обещая?! Гласувайте на 2-ри с двойката. Желая ви да сте ми живи и здрави. България да победи на мача тази вечер. Да има по-обективни медии, това е добре за демокрацията, за отчетите, това е добре за всички. Желая ви хубава вечер ", съобщи Бойко Борисов.
 
Предизборното събитие в Перник бе намерено със слово от регионалния координатор на ГЕРБ – Перник инж. Емил Костадинов. " Убеден съм, че на 2 април ще се поздравим с безапелационна победа ", означи той и добави: " Успех на всички ни! ".
 
" По време на нашето ръководство ние се утвърдихме като водещ сътрудник в Европа. Страната ни беше в челната тройка с най-нисък недостиг и държавен дълг. Провеждахме вярна икономическа и обществена политика. Инвестирахме в най-важните стратегически планове. Общините бяха нашия приоритет. Не позволихме инфлацията да повлияе на покупателната дарба на популацията ", означи някогашният финансов министър Кирил Ананиев и напомни помощта, дадена от кабинета на Борисов за Перник и региона.
 
Като отличен финансист той подложи на унищожителна рецензия неприятното ръководство на обществените финанси от кабинета на Четворната коалиция. " Върлува корупция във всичките й форми на проявяване. Господин Борисов няколко пъти загатва: " Няма да е елементарно и ще би трябвало да поставим неимоверни старания, с цел да възстановим нормалността в тази страна ". Но съм щастлив да видя толкоз младежи в листата на ГЕРБ за идните избори. Аз съм до тях и се надявам след 2 април опитът за сформиране на държавно управление да е сполучлив. Днес устойчиво държавно управление е належащо повече от всичко. А държавно управление без ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, бъдете сигурни, е невероятно ", акцентира Кирил Ананиев.
 
На трибуната излезе лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник Георг Георгиев. " Аз рядко оставам без думи, само че смисълът на всичко, което вършим, това за какво сме по-добри и това, което те в никакъв случай няма да го имат, е тук, тук и тук. Аз съм признателен на нашия водач господин Борисов за това, че във времето той устоя. Не единствено устоя, само че в тези бурни времена на недоразумение и борба съумя да издигне гласа на младежите. 15 от тях ще заемат своите места на депутатските банки. Това са хора, заслужили доверието на нашия водач и аз му благодаря, че даде опцията за реализация на младежите - да отстояват и да се борят за една доста по-добра България ", означи Георгиев.
 
Бившият зам. министър на външните работи посочи, че страната сега нехае за своите жители, а илюзиите на Промяната й пречат да видят действителните проблеми на хората. " Днес ние от ГЕРБ сме длъжни да създадем България още веднъж постоянна. И съм сигурен, че на 2 април това ще се случи ", съобщи още Георг Георгиев.
 
Той помоли да се качат на сцената претендентите от листата на ГЕРБ. Лидерът на МГЕР напомни псевдоморала и псевдопочтеността на " шарлатаните " от Промяната и посочи, че ръководството на ГЕРБ постоянно е вадило България от рецесии и е водило страната към триумф и разцвет. " На 2 април ще се поздравим с победа. И освен тук, само че в цяла България.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР