След това зам.-председателят на украинския парламент публикува пълния текст на

...
След това зам.-председателят на украинския парламент публикува пълния текст на
Коментари Харесай

Това Мина Всички Граници! Няма Да Повярвате До Къде Се Докараха Депутатите В Парламента!

След това зам.-председателят на украинския парламент разгласява цялостния текст на писмото до Путин:

" Украински депутати - Путин! Ти, президент, демон московски, на лошотия демон брат и приятел, и на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол задник таралеж да смачкаш? Няма, кучи сине, да имаш украински синове под теб. Не се опасяваме от вашите войски, по земя и вода ние с теб ще се бием. Така ти дава отговор украинският народ, безличие. Няма да бъдете свине и християни. Така завършваме, тъй като знаем цифрата и имаме календар. Един месец в небето, една година в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас! "

Текстът от посланието в писмото на украинските депутати е отчасти взаимствано от писмото на запорожките казаци до османския султан. Под подписа на Алексей Гончаренко са се разписали депутатите Владислав Севрийков, Олег Барна, Богдан Онуфрик, Александър Спиваковски, Григорий Шверк, Рефат Чубаров, Игор Артюшенко и Григорий Тимиш.

По-късно писмото бе прочетено от трибуната на Върховната Рада.

На 1 ноември съветският министър председател Дмитрий Медведев подписа декрет за потреблението на ограничаващи ограничения против 322 украински жители и 68 компании. Документът включва съдии от Конституционния съд на Украйна, депутати от Върховната Рада, представители на огромния бизнес, длъжностни лица, ръководители на изпълнителни органи и други представители на украинското институция.

Санкциите плануват блокиране на непарични фондове, безналични скъпи бумаги и парцели в Русия, както и възбрана за прекачване на средства (изтегляне на капитал) отвън Русия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР